Τι να κάνω; (κόλλημα εξ αποστάσεως)
Καλησπέρα, το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν 3 μήνες που επισκέφτηκα τα Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα γενικά δεν κολλάω εύκολα με κάποιον με πλησιάζουν διάφοροι αλλά πάντα αρνούμαι έστω να βγω γ καφέ γιατί δύσκολα μου αρέσει κάποιος είχα 3 χρόνια ν κολλήσω με κάποιον μέχρι τώρα... Μπορεί να ειν και αδιάφορο και να περάσει.. Ήμουν σε ένα tour και ο ξεναγός ήταν από το μαροκκο-αραβας σχεδόν ζει πολλά χρόνια Αραβία, υπήρξε κάποια στιγμή που περιμέναμε να μπούμε σε μια είσοδο και με κοίταγε γ πολύ ώρα και του χαμογέλασα γτ απόρησα τι έπαθε και ανταπέδωσε αλλά όχι τόσο ήταν σοβαρός λόγω των άλλων γύρω μετά χωριστηκαμε δεν μιλήσαμε η κάτι παραπάνω δεν γινόταν σε τόσο κόσμο ν πιάσουμε κουβέντα ήταν στην δουλειά του μετά γυρνώντας Αθήνα έκανα τον κόσμο άνω κατω ν τον βρω στο ίντερνετ και τον βρήκα του έστειλα αίτημα με δέχτηκε μετά είδα είχε μπει 2 φορές στο προφίλ μ γτ σε αυτή την σελίδα σου έρχεται ειδοποίηση όταν μπαίνει κάποιος μετά τπτ γτ είχα ανανεώσει την εργασία μου κ έλεγε ότι ήμουν σε άλλη χώρα ξαναμπηκε το είδε δεν μ έστειλε δηλαδή ποτέ τίποτα ενώ είχε καταλάβει ποια ήμουν γτ έβαλα φωτογραφία από την ημέρα σε αυτό το τουρ... Το θέμα είναι ότι μ άρεσε πολύ κόλλησα αν είχα κάτσει παραπάνω εκεί κάτι θ γίνονταν κ τον Οκτώβριο θα μετακομίσω μόνιμα Αραβία μπορεί ν τον ξαναδώ δηλαδή το θέμα είναι αν είναι αμοιβαίο καταλαβαίνω μπορεί ν μην ασχολήθηκε λόγω του ότι είμαστε μακρυά ο ένας από τον άλλον η πολύ απλά κάνει όπως κάνουν όλοι οι άντρες εκεί πέρα!! Νιώθω πολύ άσχημα που μ αρέσει κάποιος από μια τέτοια χώρα που απλά αλλάζουν τις γυναίκες 10-10 αλλά αν δεν ειν τέτοιος μ φάνηκε πολύ σοβαρός και από μαροκκο ειν στο κάτω κάτω η καταγωγή του δεν ξέρω πως φέρονται...