Μια συμβουλή...μια γνώμη...
Καλημέρα σε όλους! Γράφω εδώ γτ θέλω κάποιος να με ακούσει κ να καταλαβει. Σήμερα δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ...η αιτία είναι η οικογένεια μου. Είμαι 26 χρόνων, δεν έφυγα ποτέ από το πατρικό μου λόγω οικονομικών και έχασα τον μπαμπά μου πριν 3 χρόνια. Η μάνα μου ζει την εφηβεία της και μας κρίνει όλη την ώρα. Ο αδερφός μου είναι χαμένος γενικά δεν ξέρει τι να κάνει στη ζωή του. Σήμερα κοιμήθηκα 1-3 καθώς η μάνα μου άρχισε να μαλώνει με τον αδερφό μου και φώναζαν...ξύπνησα, ταράχτηκα...υποφέρω από κρίσεις πανικού οι οποίες έχουν μετριαστεί σημαντικά μετά από δική μου τεράστια προσπάθεια. Έχω βελτιώσει μόνη μου όλη την κατάσταση στην ζωή μου και μέσα από τις κρίσεις με αγάπησα περισσότερο...μου έδωσα σημασία. Σήμερα...ώντας άυπνη και σε μια ώρα θα πρέπει να φύγω για δουλειάς να δουλέψω ένα γεμάτο 8ωρο με πολύ κόσμο και απαιτήσεις...είμαι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φύγω...να νοικιάσω. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν το έκανα τόσο καιρό γτ ήθελα να κάνω αλλά πράγματα (πήρα διπλωμα, αυτοκίνητο...). Παρόλα αυτά κάθε φορά νιώθω ένα φρένο να μπαίνει από τον εαυτό μου χωρίς να το θέλω...ίσως ο φόβος του άγνωστου. Η μητέρα μου πια όσο και να πονάω δεν με ενδιαφέρει αφού δεν σεβεται ότι εργάζομαι και παθαίνω κρίσεις και ταχυκαρδίες όταν ταράζονται. Θέλω μια συμβουλή, μια γνώμη, μια ενθάρρυνση...ότι μπορεί ο καθένας. Ευχαριστώ!