μανα στο γηροκομειο κ δεν ξερω τι γινεται
πριν 4 μερες πηγαμε την μητερα σε ενα καλο γηροκομειο , οπου εχει κοιν λειτουργους κ επειδη η μανα εχει ανοια, δεν μπορουσε να συστηρηθει αλλο μονη της, δεν ειναι κατακοιτη περπαταει μιλαει καταλαβαινει, απλα συμπεριφορικα παρουσιαζει καταθλιψη αγχος κλαμα κ μοναξια..ειμασταν μαζι της συνεχεια καθε μερα κ απο ενα παιδι, γτ ειμαστε 4, εκτος απο τα πρωινα που δουλευαμε...ξεκινησε να μην μπορει να μαγειρευει, να πεταει τα σκουπιδια απο το μπαλκονι κ.α. κ την πηγαμε εκει για να ειμαστε ασφαλεις κ αυτη κ εμεις ησυχοι οτι θα εχει φροντιδα,φαγητο κ να την κανουν μπανιο...γτ δεν εκανε μπανιο με τιποτα.
πηγα την ειδα εκλαιγε εκλαιγα κ γω, επαθα κοκομπλοκο γτ το περιβαλλον σιγουρα ειναι μιζερο...αλλα μου λεει οτι την φροντιζουν κ της μιλανε ευγενικοτατα, καθως κανουν κ καποιες δραστηριοτητες..πχ τραγουδι κ σταυρολεξα κλπ.
ομως δε ξερω αν καναμε καλα..
γυναικα στο σπιτι της δεν θελει με τπτ..κ η αληθεια ειναι οτι κ εμεις φοβομαστε μηπως η γυναικα δεν φερεται καλα κ συνηθως μας εβρισκαν κατι γεωργιανες που δεν μιλαγαν καν ελληνικα..
τι ξερουν αυτες απο ανοια???κ αν φυγει η γυναικα μετα εμεις τι θα κανουμε?.
καθε φορα που την παιρνω τηλ την νιωθω δυστυχισμενη..
οταν την ρωταω μαμα να ρθω να σε παρω? μου λεει οχι κατσε να δουμε...
σημερα μου λεει πειναω, της λεω δεν εφαγες?τα φαγητα ειναι χαλια μου λεει...
δε ξερω πια τι να πιστεψω..... επειδη στο γηροκομειο αυτο ειναι κ μια αλλη μας γνωστη 5 χρονια, γι αυτο την πηγαμε εκει γτ ξερουμε οτι φερονται καλα κ ειδικευονται σε ανοια.
εχει κοιν λειτουργους πολυ χαρουμενους κ νεους..
ομως η μαμα νιωθω οτι ειναι πολυ δυστυχης κ μεις ολοι τα χουμε παιξει...
δε ξερω τι να κανω αληθεια...μου λεει γενικοτητες στο τηλ κ δεν καταλαβαινω..αλλες φορες μου λεει ειμαι καλα..αλλες παλι μου λεει χαλια ειναι εδω μεσα...με αποτελεσμα να εχουμε μπερδευτει.
τα φωτα σας!!!ευχαριστω