Καλησπέρα
Παιδιά όποιος ξέρει να μου πει.. Τι διαφορά έχει το συναινετικο διαζύγιο από το "μη συναινετικο" ; Ξέρω μόνο ότι στο συναινετικο απλά υπογραφεις. Δεν ξέρω τίποτα άλλο.. Ποιο παίρνει πιο πολύ χρόνο; Ποιο έχει περισσότερο" τρέξιμο " κτλ..
Printable View
Καλησπέρα
Παιδιά όποιος ξέρει να μου πει.. Τι διαφορά έχει το συναινετικο διαζύγιο από το "μη συναινετικο" ; Ξέρω μόνο ότι στο συναινετικο απλά υπογραφεις. Δεν ξέρω τίποτα άλλο.. Ποιο παίρνει πιο πολύ χρόνο; Ποιο έχει περισσότερο" τρέξιμο " κτλ..
Δεν έχω παντρευτεί και ποτέ μου ώστε να μπορώ να σε βοηθήσω... Για ρίξει μια ματιά εδώ μπας και σε βοηθήσει κάπως...
Συνεναιτικο βγαίνει όταν υπάρχει συμφωνία σε όλα τα ζήτημα ,παιδιά ,διαστροφές ,περιουσιακά κ.Α. Θέματα που προκύπτουν ανάμεσα στο ζευγάρι.
Οποιαδήποτε διαφωνία υπάρχει ακολουθεί την δικαστική οδό για να αποφασίσει το δικαστήριο τι θα γίνει και λογικό ότι χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο.
Μέσα στον Γενάρη θα μου έρθει ένας δικηγόρος πελάτης στο μαγαζί οπότε θα αδράξω την ευκαιρία να τον ρωτήσω.Είναι και κοντά στην ηλικία μου οπότε έχω το θάρρος να του μιλήσω.Σε ενδιαφέρει και το κόστος που απαιτείται για κάθε τύπο διαζυγίου ή απλά ο χρόνος μέχρι την οριστική διευθέτηση?