θελει πολυ δυναμη και υπομονη για να μενουμε υγειες
Καλησπερα, και καλη σας χρονια ! Η δικη μου η χρονια δεν μπορω να πω οτι μπηκε με τις καλητερες προυποθεσεις, αντιθετος! Πριν καποιες εβδομαδες επιμενοντας στον γιατρο μου και με την δικη του συμφωνια αρχισαμε να δοκιμαζω νεα φαρμακα λογο των ασχημων παρενεργειων οπου ειχαν τα ως τωρα χαπια. το πρωι επερνα τα ντεμπρεβιξ ,οπου ειχα παρενεργεις στο εντερο ,οπως δυσκοιλιοτητα και σεξουαλικη ατονια. Τα βραδινα φαρμακα μου εφερναν υπερβολικη υπνιλια και συνεχους εφιαλτες.Δεν μπορω να πω οτι ηταν ανηποφορες οι παρενεργειες τους, επισης σαν σκοπο ,σαν αποστολη τους τα φαρμακα εκαναν την δουλεια τους ειδικα το πρωι μου εδιναν αυτο που τοσο καιρο δεν ειχα, την δυναμη να μπορω επητελους να σηκονομαι απο το κρεβατι χωρις να νιωθω τον κοσμο να χανετε!
Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος πλεον δεν χανετε αλλα χαθηκε ο γιατρος που μου εγραφε τα φαρμακα! μεσα στις γιορτες εξαφανησθει ο τυπος!! και δεν επρεπε διοτις τα μεχρι ως σημερα φαρμακα τα αντικαθηστουσαμε σιγα σιγα με αλλα φαρμακα πειαματικα ωστε να δουμε ποια μου κανουν και ποια οχι! ετσι λοιπον βρησκομουν σε μια πολυ ευαισθητη στιγμη των φαρμακων και σαν τον επερνα και τον παιρνω τηλ δεν το σηκωνει και πολλες φορες ειναι και κλειστω! ,αυριο θα παω απο εκει σαν τελευταια προσπαθεια και αν δεν θα αναγκαστω να βρω αλλον γιατρο!
Η αλλαγη γιατρου με τρομαζει διοτις θα πρεπει να ξεδυπλοσω ξανα το ιατρικο μου ιστορικο, να του ξανα λεω την ιστορια μου απο μικρο παιδακι .
Ολα τα παραπανω με εφεραν στο σημειο χαρας του κακου μου εαυτου, στο σημειο να δικαιολογηθει το να κανει υποτροπη στα ναρκωντικα που με τοσο αγωνα και με τοσο πονο ειχα καταφερει να κοψω! ναι δυστυχως προχθες και εχθες εκαμα υποτροπη! σημερα προσπαθω να το μαζεψω! και με την βοηθεια σας, με την κουβεντα σας προσπαθω να βρω την χαμενη μου δυναμη!
Πηστευετε οτι η ηδανικη λυση μεχρι να βγαλω ακρη με γιατρο ειναι να επιστρεψω στα ως προτεινος φαρμακα που επερνα και ας εχω παρενεργειες? η να καμω τις αλχημειες ,κι να βρω μονος μου ποια φαρμακα δεν με ενοχλουν, εξαλου ειναι φαρμακα απλα χωρις κοκκινες γραμμες αρα μπορω κι μοναχος μου να τα παρω, τι λετε?