Originally Posted by
Anten85
Υπέφερα μια ζωή, γιατί ήμουν συνεσταλμένος χαρακτήρας και ήμουν μόνος μου.
Δούλευα πάντα χαμάλης από εδώ και από εκεί, και κάποια στιγμή έπιασα μια δουλειά σ' ένα εστιατόριο.
Εκεί γνώρισα εκείνη. Εγώ ήμουν 33 και εκείνη 25 (ή 24, δεν θυμάμαι.).
Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν έδωσα κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθαμε κοντά, και τότε μου εξομολογήθηκε ότι της άρεσα.
Ήμουν στο βαθύ σκοτάδι στη ζωή μου, και τότε νόμισα ότι είδα το ανέλπιστο φως, ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να γνωρίσω και εγώ έναν άνθρωπο και ότι θα έχω συντροφιά.
Την αγάπησα πολύ γιατί ένιωθα ότι με αγαπούσε και εκείνη. Ήταν τρυφερή μαζί μου.
Κρατήσαμε σχέση σχεδόν ένα μήνα. Τα μαντάτα όμως δεν ήταν καλά.
Εκείνη ήταν πτυχιούχος πανεπιστημίου και έπρεπε να φύγει για μεταπτυχιακά σε μακρυνή πόλη.
Της πρότεινα να πάω μαζί της, και αρνήθηκε απόλυτα. Έπρεπε να επικεντρωθεί στο μεταπτυχιακό της.
Της εξήγησα ότι θα ενοίκιαζα ξεχωριστό σπίτι, και ότι θα βλεπόμαστε με δικούς της όρους όποτε εκείνη με είχε ανάγκη.
Και πάλι αρνήθηκε.
Δεν κατάλαβα γιατί.
Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού και έβλεπα ότι ήταν στενοχωρημένη που χωρίζαμε.
Μετά από 2-3 μέρες την πλησίασα στο facebook, και της έγραψα.
Μου απάντησε αμέσως, έδειξε ενθουσιασμένη. Μετά από ένα μήνα σποραδικής επικοινωνίας και ανταλλαγής μηνυμάτων διέκοψα "αναίτια" και απότομα την επικοινωνία μαζί της, και την μπλόκαρα.
Όλο αυτό μου φάνηκε κοροϊδία. Να μην ξέρω τί κάνει, να μην ξέρω αν θα τη ξαναδώ ποτέ, αν αν αν αν.... όλες αυτές οι σκέψεις με έκαναν και ένιωσα άσχημα.
Και αναρωτήθηκα γιατί εξαρχής δεν ήθελε να πάω μαζί της.
Σήμερα, ένα+ χρόνο μετά, είναι ακόμα στο μυαλό μου. Μου λείπει όπως λείπει στο παιδί η μάνα του.
Αλλά, νιώθω εξαιρετικά απογοητευμένος. Η υποψία ότι με χρησιμοποίησε για να περάσει την ώρα της μέχρι να φύγει ή ότι όλο αυτό μπορεί να το έκανε για λόγους αυτοεπιβεβαίωσης, με κάνουν και τρελένομαι.
Δεν έχω φίλους. Βγαίνω έξω και γυρίζω συνέχεια στα μέρη που είμαστε μαζί. Κάθομαι εκεί που με φίλησε για πρώτη φορά και νιώθω την παρουσία της. Ότι είναι δίπλα μου και μου χαμογελάει.
Δεν ξέρω τί να κάνω. Να πάω να την βρω και να της μιλήσω; Να της στείλω γράμμα; Να την ξεχάσω; Είναι δύσκολο.
Εκείνη σιγά σιγά, θα αρχίσει να περπατάει στην υψηλή κοινωνία, και μένα τα επαγγελματικά μου πάνε κατά διαόλου.
Είμαι 34 στα 35 και όλα δείχνουν ότι δεν έχω μέλλον, σίγουρα θα καταστραφώ.
Άλλες κοπέλες που ερωτευόμουν κατά καιρούς έκανα πάνω από 2 χρόνια να τις ξεπεράσω.
Μ' εκείνη όμως έκανα σχέση, δε νομίζω να την ξεχάσω εύκολα, αλλά πλέον είναι σίγουρο ότι ούτε καν θα με θυμάται.