Quote:
Originally posted by Φοίβη
Είναι πολλά τα χρόνια που δεν μιλάς και που έχεις περάσει μέσα στη μοναξιά, Γιάννη. Πολλά τα χρόνια που ήσουν μόνος. Αν δεν κάνω λάθος ήταν όλη σου η ζωή ως τώρα, έτσι δεν είναι? Λες οτι θεωρείς τον εαυτό σου ακοινώνητο και σου απαντώ οτι στις συνθήκες που έχεις ζήσει ως τώρα αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Έχω την αίσθηση, και πες μου αν κάνω λάθος, οτι μιλάς για μια δεξιότητα την οποία δεν κατέχεις ακόμα. Μου μοιάζει σαν να προσπαθείς να ζωγραφίσεις μια απλή ζωγραφιά(λες : έναν φίλο θέλω, όχι αμέτρητους) αλλά νιώθεις αβέβαιος πώς να κρατήσεις το πινέλο. Είναι έτσι ή δεν έχω καταλάβει καλά?
Απο την άλλη, το ίντερνετ, το κομπιούτερ, υπήρξε για σένα ένας τρόπος να πλησιάσεις τους ανθρώπους και να σε πλησιάσουν. Μέσα απο αυτό γνωρίζεις ανθρώπους απο μακριά με τους οποίους αισθάνεσαι πολύ κοντά. Ντρέπεσαι γι\' αυτό, λες. Γιατί, καλέ μου, ντρέπεσαι? Είναι κάτι κακό αυτό?
Έτσι ακριβώς είναι.
Quote:
Originally posted by lllogan
Γιάννη γεια και από μένα. Καταρχάς δεν κατάλαβα από το πρώτο σου ποστ αν ντρέπεσαι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τον ερωτικό τομέα ή αν ντρέπεσαι γενικότερα να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους. Μπορείς να αναλύσεις σε παρακαλώ αυτή σου την πρόταση; \"Τι να πω ίσως πλέον το γράφει το πρόσωπο μου ότι είμαι μίζερος... \". Είσαι πολύ έξυπνος για να μην καταλαβαίνεις ότι μπορείς να δώσεις σε μία σχέση-φιλία κάτι παραπάνω από μιζέρια. Γιατί δεν το κυνηγάς παραπάνω; Επεδίωξε παραπάνω από μία συζητήσεις με ένα άτομο. Θα τα πούμε σε λίγο:)
Γενικότερα, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα. Πλέον ο ερωτικός τομέας είναι σε δεύτερη φάση στη ζωή μου, πρώτα είναι η φιλική επαφή.