Καλησπερα. Χθες το βραδυ εβλεπα ενα βιντεο στο youtube και ξαφνικα σα να πεταχτηκαν απο πισω εικονες απο κατι αλλο. Πραγματικα δε ξερω που να το αποδωσω αυτο. Η ιδεα για εγκεφαλικο με εχει κυριευσει.
Printable View
Καλησπερα. Χθες το βραδυ εβλεπα ενα βιντεο στο youtube και ξαφνικα σα να πεταχτηκαν απο πισω εικονες απο κατι αλλο. Πραγματικα δε ξερω που να το αποδωσω αυτο. Η ιδεα για εγκεφαλικο με εχει κυριευσει.
Και αυτό τι σημαίνει ότι θα πάθεις εγκεφαλικό? Χαλάρωσε λίγο
Ειναι προγραμματισμενες για τη Δευτερα.
Αυτο που εγινε ηταν να βλεπω ενα βιντεο και σα να βλεπω μεσα στην εικονα φιγουρες απο κατι αλλο ετσι για 1 δευτερολεπτο. Πηγα οισω το βιντεο και φυσικα δεν υπηρχαν αλλα το ειχα φανταστει. Θυμιζω εχω εξετασει τα παντα πριν ενα 6μηνο. Απο τριπλεξ αρτηριων μεχρι μαγνητικη κεφαλι και αυχενα και απο τριπλεξ καρδιας μεχρι αξονικη.
Αυτό πάντως εγκεφαλικό δεν είναι με τίποτα.Ειχα το ίδιο κόλλημα με σένα κάτι μήνες πριν.Εκανα αίματος ,ούτε χοληστερίνη ούτε τίποτα υψηλό.Απο τι να κινδυνεψω?Ε και κάπως έτσι μου πέρασε..Με δούλευε και ο γιατρός μου και κάπως έτσι συνήλθα,μετά έπιασα άλλο βέβαια να φοβάμαι αλλά εντάξει αυτό ειναι άσχετο..Χυμό ρόδι να πίνεις ,πάρε και κανένα συμπλήρωμα φυλλικού οξέος και θα είσαι τζάμι τίποτα δεν θα πάθεις
Ειναι και αλλα βρε μαγκες. Ειναι ασταθεια και πονος π.χ. οταν θα γελασω θα φτερνιστω κλπ αυχενα....ειναι δυνατον να φταιει μονο η κυλη; αποκλειεται....κατι αλλο συμβαινει.....
Κοιλη που υπάρχει?Εάν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι?
24 ειμαι κυλη αυχενα...στον α7...μικρη ομως ρε γαμωτο...ειναι τραγικο στα 24 να εισαι ετσι....