Αυτοπεποιθηση και άσχημες σκέψεις.
Καλησπερα στη παρεα. Θα μπω κατευθείαν στο Ψητό. Ειμαι μια συμπαθητική και ομορφη κοπέλα απο όσο ξέρω και μου λένε. Καλλιτεχνική φυση και ρομαντική αλλά, Ταυτόχρονα έχω και άλλη πλευρα πιο δυναμική, εκανα χρόνια kick boxing και μαρεσει να ταξιδευω πολυ. Μεχρι κάποια ηλικία εζησα σε νησί και ηταν πολυ όμορφα. Μέχρι εδώ η ιστορία βαίνει καλώς. Έπειτα ηρθα Αθήνα. Δουλεψα σε αρκετες κακές δουλειες. Πέρασα πολλα,Παντρευτηκα. Έχει περασει και ο αντρας μου κρίσεις πανικου όπως και εγώ. Και φυσικά. Περάσαμε και καλές στιγμές εδώ Οχι Μόνο Κακες. Το θέμα ποιο είναι Με τα χρόνια Άσχετα που πάντα είχα τη τάση να με επηρεάζουν μερικά σχόλια λογω ευαισθησίας και απο Εκεί Που Ήμουν η yolo νησιωτισα και αισιοδοξη . Τον τελευταίο καιρό αγνοώντας τα ταλέντα μου. Σχεδιο Μακιγιάζ Και Χειροτεχνίες και κανοντας τη δουλειά της πωλητριας, Πιέζομαι , Γιατι Μου Μιλάνε άσχημα Και υποτιμητικά. Και έτσι αμφισβητώ την νοημοσυνη Μου και Νιώθω Σκατά. Και Φυσικά Και Με κάποια αλλά θεματα Προσωπικά που Περνάω δεν βοηθαει καθολου αυτο και Ένα χαλι που λέμε Δεν Είχα ποτε και πολλες φίλες και νιώθω Πως περνάνε τα χρόνια..επισης Νιώθω μειονεκτικά Και Φυσικά παει η αυτοπεποίθηση περιπατο.οχι με την εννοια της ομορφιας η του τι αξιζω..αλλα ειμαι κλειστη και φυσικα θα αμυνθω αν χρειαστει αλλα αποφευγω καυγαδες και στις δουλειες και εξω δεν εχω τσαγανο.οσο ειχα παλιοτερα.. Φαύλος κυκλος. το νιωθω. !!!! Καμιά. Σκέψη λογική?!!