ΑΓΧΟΣ - ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ....
Η ιστορια μου αρχιζει το 2008 οπου ειχα τα βασικα συμπτωματα αγχους κ πανικου μετα απο απειρες εξετασεις καταληξαμε στην αγχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου, παντα ημουν πολυ αγχωδης με ολα,αλλα παντα μου δεινοντουσαν και οι αφορμες.
Μετα απο πολυ δυσκολια να το δεχτω και να παρω φαρμακευτικη αγωγη( ποτε δεν ηθελα τα φαρμακα ειδικα αυτα που επρεπε να παρω) και επειδη ειχα φτασει οριακα να σταματησω και την δουλεια μου,οπου τοτε ειχα καταφερει να φτασω σε πολυ υψηλο επιπεδο σε μεγαλη πολυεθνικη ξεκινησα cipralex και xanax, μετα απο εξι μηνες σταματησα το xanax και συνεχισα με μικρες διακοπες το cipralex των 20mg εως το τελος του 2018 οταν εγινα και πατερας.
Το 2019 στα 40 μου πλεον μετα απο πολυ αγχος με ολα αρχισα ( ενω ετρωγα) να χανω βαρος με αποτελεσμα σε 3 μηνες να χασω σχεδον 10 κιλα, οποτε αρχισα να το ψαχνω ειχα και εντονες αρρυθμιες οπου ειχαν ξεκινησει αρχες του 2018 με 1500 υπερκοιλιακες και 500 κοιλιακες σταθερα( καθε χρονο κανω εξετασεις μπορει και δυο φορες) ειχα κανει τον Μαρτιο και ολα καλα, σε αυτες λοιπον ηταν καποια αποτελεσματα ανεβασμενα,παω στον γιατρο(πολυ γνωστος καθηγητης παθολογιας με παρακολουθει γιατι ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που εχω πολυ χαμηλη χολιστερινη μ.ο. 80 απο μικρος) τα δειχνω με ψηλαφει και μου λεει εχεις πρησμενους λεμφαδενες μαλλον για λεμφωμα το βλεπω ετσι απλα... μου γραφει φουλ εξετασεις αξονικες κ.α και φευγω, ημουν μολις 6 μηνες πατερας....τρελαθηκα.
Ξεκιναω με υπερηχους-ωρλ-παθολογους αιματολογο βρισκουμε πρησμενους λεμφαδες τραχηλου ο μεγαλυτερος 2,5 εκ με καλη μορφολογια αντιδραστικου τυπου και μετα απο fna βιοψια στον Αγιο Σαββα αποτελεσμα αντιδραστικη λεμφανεδιτιδα...περνω μια ανασα περνω τον γιατρο μου λεει ωραια κανε και τις υπολοιπες εξετασεις, αποφευγω καλος η κακος αρχικα τα σκιαγραφικα και την αξονικη επειδη τυχαινει να ξερω τις επιπτωσεις λογω εργασιας μου παλαιοτερα σε φαρμακευτικη και ειπα αν κατι υποπτευθει τοτε να βαλω και κανω μαγνητικη σε νεας τεχνολογιας 3τ μαγνητικο, αποτελεσμα χωρις κατι σοβαρο,αλλη μια ανασα, εντομεταξυ αρχισα να διαβαζω τα παντα στο internet για ολα τα ειδη καρκινου με απωλεια βαρους.... συκωτι-παγκρεας-πνευμονων-στομαχου-παχεος εντερου ειδικα γιατ το παγκρεας ειχα φοβηθει τρελα γιατι δεν σου δινει καθολου χρονο, εχουμ πεθανει πολυ πλουσιοι οποτε δεν θα υπηρχε ελπιδα, κανω ενδοσκοπηση στομαχι κ κολονοσκοπηση μια εξελκωση χωρις βακτηριο κ ενας μικρος πολυποδας 3χιλ τον εβγαλε... αντε αγωνια παλι με την βιοψια...οκ και αυτο, holter για τις αρρυθμιες ειχα φτασει 10.000 υπερκοιλιακες και 500 κοιλιακες με πολυ μεγαλη ενοχληση τις αισθανομαι ολες δοκιμασα φαρμακα β αναστολεις και τπτ, παω να κανω παλι τριπλεξ βγηκε καλο,βγαινουν οι εξετασεις παλι τσιμπιμενες μαζι με ενα παραπρωτεινικο κλασμα αλλα το καλο ηταν πως ειχα παθει κυτταρομεγαλοιο που κανει πρηξιμο στους λεμφαδενες που μονος μου σκεφτηκα μετα απο google search μαζι με αλλες εξετασεις να κανω.Για να μην σας κουρασω πολυ ακομα πηγα σε ολες τις ειδικοτητες στους καλυτερους απο 3-4 φορες καποιοι μου ειπαν τα παρακατω και καποιοι πως δεν ειναι τπτ και να ηρεμησω,μου ειπαν για μυοκαρδιοπαθεια απο τον ιο λογω τις αυξησης τον αρρυθμιων και να κανω μαγνητικη(δεν εκανα) Μου ειπαν για αμυλοειδωση, για λεμφωμα και τα δυο, μου ειπαν για σαρκοειδωση, μου ειπαν για πολαπλο μυελωμα και να κανω ανοιχτη βιοψια λεμφαδενα και οστεομυελικη δεν τα εκανα απλα συνεχισα τις εξετασεις οπου και βελτιωθηκαν ολες δεν εχω καποια ενδειξη εκτος απο το γενγονος πως ειναι σχετικα πεσμενα τα λευκα 5500000 και γενικα αρρωστενο ελαφρια συνεχεια ομως επισης ξεκινησαν πονοι σε ολο το σωμα μυς και αρθρωσεις οποτε πηγα νευρολογους ορθοπαιδικους ρευματολογους οπου μετα απο διαφορες εξετασεις μου ειπαν για ινομυαλγια οκ δεν ειμαι κατι πολυ σοβαρο και συνεχισα βρηκα μια αιματολογο που την εμπιστευομαι και την ακολουθω μου λεει ξεχασε τα ολα αλλα πως να το κανω αυτο εχω σχεδον ολα τα σκατοσυμπτωματα του λεμφωματος ακομη και φαγουρες οι λεμφαδενες δεν ξεπρηζονται ειναι το ιδιο απο την πρωτη μερα και μου λεει πως μπορει να μεινουν και ετσι παραλληλα κανω και ψυχοθεραπεια και περνω xanax 0,5 αχεδον εξι μηνες.Πλεον ειμαι σε απογνωση κανω ψυχοθεραπεια αλλα τπτ ακομα φοβαμαι για καποιο λεμφωμα χαμηλης αναπτυξης που περνει και χρονια εχω χασει την εμπιστοσυνη στους γιατρους φοβαμαι να ξεκινησω παλι αγωγη με ssri επειδη το cipralex μπορει να επηρεασει το qt στην καρδια μου προτεινει το zoloft που δεν το κανει τοσο εντονα.....Θα μπορουσα μα γραφω εως αυριο αλλα οποιος αντεξε να το διαβασει πραγματικα τον ευχαριστω....θα ηθελα γνωμες η προτασεις γιατι ζω ενα μαρτυριο αντι να χαιρομαι την οικογενεια μου, απο την αλλη ειναι ρισκο μεγαλο να αφαιρεσω λεμφαδενα για συνολικη βιοψια ωστε μα μαθω και δεν συμφωνει και η ιατρος μου