Είμαι γυναίκα 45 χρόνων και σε τεστ κοπώσεως μου βρήκαν μια ένδειξη που θέλουν να διερευνήσουν με στεφανιογραφια. Έχω κλείσει ραντεβού για την Παρασκευή στον Ερυθρό Σταυρό. Αλλά φοβάμαι λίγο. Είναι επικίνδυνο; Έχει κάνει κάποιος άλλος εδώ μέσα;
Printable View
Είμαι γυναίκα 45 χρόνων και σε τεστ κοπώσεως μου βρήκαν μια ένδειξη που θέλουν να διερευνήσουν με στεφανιογραφια. Έχω κλείσει ραντεβού για την Παρασκευή στον Ερυθρό Σταυρό. Αλλά φοβάμαι λίγο. Είναι επικίνδυνο; Έχει κάνει κάποιος άλλος εδώ μέσα;
Στεφανιογραφια είχε κάνει μια συμμαθητρια μου στο σχολείο σε ηλικία 16 χρόνων.Ειχε αρρυθμίες και ήταν και θρομφοφιλικη..απ'οτι ξέρω είναι με τοπική αναισθησία ,δεν καταλαβαίνεις κάτι!Τι σου βρήκαν στο τεστ κοπώσεως δεν σου είπαν;
Καλησπέρα. Θα κάνεις αξονική η επεμβατικη στεφανιογραφια; κάνει μια φορά τον χρόνο η μητέρα μου. Η αξονική είναι τελείως αναιμακτικη είναι σαν να κάνεις μια απλή αξονική και κρατάει μισή ώρα. Η επεμβατικη είναι λίγο πιο ζόρικη, γίνεται με αναισθησία αλλά δεν χρειάζεται νοσηλεία. Συνήθως η μητέρα μου πάει το πρωί, κάνει την εξέταση και μετά φευγουμε απλά μετά δεν μπορεί να οδηγήσει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως δεν πονάς. Ίσως στην επεμβατικη έχεις μια ενόχληση στο σημείο που μπαίνει ο καθετήρας.
Κατάσταση πάνω από 1 χιλιοστό. Οριακά θετική ισχαιμία γράφει το τεστ κοπώσεως
Κατάσπαση
ση πάνω από 1 χιλιοστό. Οριακά θετική ισχαιμία γράφει το τεστ κοπώσεως
Αν αδυνατισεις , θα σου περασει, ειναι ενας παραγων το παχος ........ παντως ειναι αναστρεψιμη .....