Συνδέεται το στομάχι με τις ταχυπαλμιες;
Είχα ξαναγράψει πριν λίγο καιρό ένα παρόμοιο θέμα με αυτό που θα θίξω και τώρα, αυτό των ταχυκαρδιων που με έπιαναν πολύ συχνά και είχαν γίνει κάτι πολύ ενοχλητικό στην καθημερινότητα μου. Τότε που είχα ξαναγράψει, ήμουν καπνίστρια και αποφάσισα πριν 1,5 μήνα περιπου να το κόψω τελείως και έτσι και έγινε. Ήδη ένιωθα πολύ καλύτερα, οι αντοχές μου είχαν αυξηθεί και δεν ένιωθα πια αυτό το βάρος που ένιωθα όταν κάπνιζα και μετά έτρωγα ή όταν πήγαινα και στο γυμναστήριο. Οι ταχυκαρδιες είχαν ελαττωθει ομως με έπιαναν κάποιες φορές παλι αλλά κρατούσαν λίγο. Τώρα πάλι με έχουν ξαναπιάσει και πραγματικά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται. Έχω κόψει το τσιγάρο, καφέδες δεν πίνω πολλούς, αθλουμαι κλπ αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές όταν βαρυστομαχιαζω μετά το φαγητό ή νιώθω ένα βάρος εκεί, να με πιάνει και η ταχυπαλμια. Υπάρχει περίπτωση όταν μου κάθονται κάποιες τροφές στο στομάχι και έχω δυσπεψία να προκαλούνται ταχυκαρδιες; επίσης για να μην μακρυγορω, έχω παρατήρησει ότι μετά τον απογευματινό ύπνο και αφότου έχω φάει, θα με πιάσει πολύ έντονα ταχυκαρδία. Έχω πάει σε καρδιολόγο και έχω κάνει εξετάσεις και δεν είχα τίποτα οργανικό όπως επίσης κοίταξα τον θυρεοειδή μου και ήταν μια χαρά