Αγχος, αυχενας και γρομπαλακι στον λαιμο
Καλησπερα παιδια. What else in new? Ξανα εδω με νεο προβλημα της αρρωστοφοβικης σας φιλης.
Έπαθα πριν περιπου δυο βδομαδες μια τρελη κριση αγχους και επεσε το ανοσοποιητικο μου και περασα μια ιωση για αρκετες μερες, καθως αρνηθηκα να παρω αντιβιωση αμεσως (I know). Ειχε πρηστει ο λαιμος μου αλλα μετα το γυρισε σε φαρυγγιτιδα. Προσπαθησα παρα πολυ να μην παθω αμυγδαλιτιδα καθως το παθαινω συχνα πυκνα λογω διαφραγματος. Να μην πολυλογω, περασα την ιωση αλλα παρατηρησα απο τις πρωτες κιολας μερες οτι λιγο πιο κατω απο το αυτι μου εχει εμφανιστει ενα γρομπαλακι.
Το ψαχνω και μου βγαζει οτι προκειται για πρησμενο λεμφαδενα οπου ειναι λογω ιωσης και θα φυγει μεσα στο χρονο. Δεν ποναει εκεινο στο σημειο που ειναι το γρομπαλακι αλλα ωστοσο εχω ενα περιεργο πιασιμο στον αυχενα απο αριστερα μονο οπου βρισκεται κ ο πρησμενος λεμφαδενας (εχω ευθειασμο btw). Ανησυχω λιγο μηπως δεν ειναι λογω ιωσης αυτο και εχει παιχτει κατι κ με χτυπαει εκει. Ωστοσο πολυ πιθανον να το δημιουργει το αγχος μου. Πλιζ θα με βοηθησει καθε αποψη. Θενκιου για τον χρονο σας.