Κονδυλώματα hpv στο test pap κόλλησα;
Γεια σας γνώρισα μία κοπέλα και βρήκαμε δύο ραντεβού Τα στο δεύτερο και στο τρίτο ραντεβού την έπιασα κάτι από κάτω από τον κόλπο DC εξωτερικά σχεδόν 3 μπιλάκια πολύ μικρά στην πάνω μεριά κοντά στην κλειτορίδα τη ρώτησα τι είναι αυτά Γιατί Πρώτη φορά θα συναντούσα και δεν μου λέει θα σου πω κάτι και να ξέρεις είχα κάνει σεξ με κάποιον πρώτη φορά και πήγαμε και κάναμε τα τεστ παπ και μου είπε ότι έχω κονδυλώματα θεραπεία δεν είχε πάρει λέει τώρα λέει το ξέρεις έκλαιγε και έλεγε ποιος θα με πάρει εμένα και Λυπήθηκα ο άνθρωπος είναι κλαίει και προσπάθησα μετά να τη βοηθήσω έκανα υπομονή και μετά από έξι μήνες ξαναπήγε στο γιατρό και έχει κάνει τεστ παπ και δεν Έδειξε κάτι λέει ότι δεν έχει τίποτα έτσι ρωτώντας εγώ ένα γιατρό για τις θεραπείες που μπορεί να γίνουν με οξέα με διάφορα άλλες με τον Lester και στην έσχατη χειρουργικές επεμβάσεις του ρώτησα αν θεραπεύεται και μου λέει ότι θεραπεύεται Γερμανό είσαι και τις μεθόδους Sorry για αυτή την ιστορία παρόλο που Έψαξα και μέσα άλλα site σε όλη αυτή την ιστορία έψαξα σε άλλα site και διάβασα ότι στην ουσία ο ιός κοιμάται δηλαδή στην ουσία δεν έχει θεραπεία Απλά διαχείριση και θεραπεία μόνο των συμπτωμάτων όχι τίποτα άλλο δεν έχεις κάτι άλλο Η ουσία είναι ότι όταν μπήκε ξανά έκανε το τεστ Είχα την εντύπωση ότι έχει θεραπευθεί Αφού δεν έβγαζε τίποτα και κάποια στιγμή κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό είδα ήδη μία μικρή αλλοίωση την ίδια στιγμή μετά η βάλανος δεν ήταν ίδια Όπως ήταν πριν παλιά και γυαλιστερή αλλά με ψηλό ραβδώσεις Ανησύχησα ότι μπορεί να έχω κολλήσει. Έχει πάει τρεις φορές στο γιατρό στα έξι μήνες Δηλαδή στο τεστ ΠΑΠ Δεν φαίνεται τίποτα τίποτα τώρα ξανά περιμένω αλλά ανησυχώ γιατί μπορεί να κόλλησε Γυναικολόγος της έχει τσαντιστεί πάρα πολύ γιατί σου λέει Αφού δεν έχει βγάλει τίποτα Γιατί τον έχει πιάσει υστερία Βασικά φόβος είναι και τώρα η κοπέλα προσπαθεί να κάνει τις βγάλουν κάτι πολύποδες το γκολ που έχει στη μήτρα Δεν κατάλαβα καλά και θέλει να κάνει αφαίρεση κάτι θα είναι υστερεκτομή Αλλά μόνο τους πολύποδες μερικοί είναι δεν κατάλαβα Πώς είναι αυτό ούτε να σας πω είναι τελικά μάλλον έχω κολλήσει από τη στιγμή που έχω κάνει αίτηση Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι τύπος είχε κάνει πριν γιατί όλες οι εξετάσεις που παίρνει φαίνεται ότι είναι αρνητικές Ενώ η πρώτη έγραφε από ότι μου είχε πει αυτή ακτινικές υπερκερατώσεις τι κάνουμε έχω κολλήσει τι ζητάω το προτείνεις εσύ και δεν τη βρίσκει δεν τη φτιάχνει δεν μπορώ να καταλάβω Αφού την είχα δει με τα μάτια μου σε ένα σημείο το οποίο κρατούσε και έγραφε κάτι αλλοιώσεις στην ένα χαμηλού κινδύνου και μου το χε πει κιόλας ότι είχε χαμηλό κίνδυνο Τι κάνω ρε παιδιά Προς το παρόν με ένα μόνο έτσι καμιά φορά είναι έχει ραβδώσεις πάνω Santana μουλιασμένο αρκετές φορές που το βάζεις το χέρι σου στο νερό το κεφάλι μόνο η βάλανος και στο δέρμα σου είναι από μέσα Έχω τρεις τελίτσες που πήγα στο δερματολόγο και μου λέει αυτά Μπορεί να είναι και θύλακες γενικά να μην είναι τίποτα έχω φοβηθεί πολύ και δεν ξέρω ας πούμε και με άλλη κοπέλα αν πήγαινα θα φοβόμουν Θεωρώ τον εαυτό μου μολυσμένο και η άλλη σχέση να κάνω θεωρώ ότι θα φύγει αισθάνομαι πολύ άσχημα Για αυτά και φοβάμαι σας παρακαλώ πέστε μου τη γνώμη σας θα σας γράψω και κάτι άλλο να μου πείτε γιατί λένε ότι όλοι το έχουν όλοι το έχουν Ναι αλλά αυτοί που το έχουν γιατί το μεταδίδω στους άλλους χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον Δηλαδή πώς ξέρουμε ότι ο άλλος σύντροφος μας το έχει κι αν έχει που διαβάζω κάτι άρθρα που θα είναι διαφορετικός τύπος δηλαδή έτσι Άντε παίρνουμε κάνουμε σεξ και τελείωσε Γιατί κάποια στιγμή μου είπε ότι Τι λέει θα θα σταματήσει η ζωή μας να μην κάνουμε σεξ εγώ μπορούσα να πάω τον άνθρωπο που γνώρισα από την αρχή που του είπα εγώ αντέχω χωρίς σεξ μαζί σου γιατί ξέρω ότι μεταδίδεται Και είναι μία χαρά ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο και θα γράψω και κάτι άλλο τελικά κόλλησα εγώ πρέπει να τρέχω στον ουρολόγο ο γυναικολόγος λέει ότι τη στιγμή που δεν έχει βγάλει κάτι λέει Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως Διάβασα για κάτι υποκειμενικές αλλοίωση που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι πρέπει να πας σε γιατρό τι θα κάνω σε ουρολόγο θα τρέχω