Originally Posted by
irene22
Γεια σας.Ειχα καιρό να γράψω στο φόρουμ γιατί αισθανόμουν καλύτερα αλλά τα συμπτώματα γύρισαν πίσω για άλλη μια φορά...τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι ανεξήγητα κουρασμένη,το πρωί νυστάζω μονίμως και το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ...εκτός από αυτό,αισθάνομαι συνεχώς ζαλισμένη και αποπροσανατολισμένη,λες και αυτά που ζω είναι ψεύτικα και είμαι μέσα σε ένα όνειρο.Δεν έχω όρεξη για τίποτα.Σκεφτομαι ότι θα πεθάνω και πως τίποτα δεν έχει νόημα.Ειχα καιρό να τα νιώσω όλα αυτά....φοβάμαι μήπως πάθω κάτι.Μηπως έχει κάποιο πρόβλημα η καρδιά μου.
Εξετάσεις είχα κάνει το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο,και καρδιολογικές και αιματολογικές και μαγνητική αγγειογραφία και όλες βγήκαν μια χαρά.Θα πάω να κάνω κι άλλες αιματολογικές αυτό τον μήνα.Τι μου συμβαίνει;Δεν αντέχω άλλο να είμαι σαν ζόμπι και να φοβάμαι πως ανα πασα ώρα και στιγμή θα πάθω κάτι.Φοβαμαι να πάω μέχρι το περίπτερο....Πρέπει να πάω σε ψυχίατρο το ξέρω αλλά δεν θέλω να πάρω φάρμακα από τώρα γιατί είμαι μόλις 20 και τα συμπτώματα μια ερχονται μια φεύγουν...λέτε να έχω κάτι παθολογικό και να μην μου το βρίσκουν;