Originally Posted by
Eiriniiii
Καλησπέρα.Είμαι παντρεμένη και χωρίς παιδιά..Πάσχω από ηπια καταθλιψη και ψυχολογική πείνα!Είμαι παιδί ενδοοικογενειακής βίας,αυτό το κομμάτι μου έχει "κόψει τα πόδια" σε όλες τις κινήσεις της ζωής μου και με έχει κάνει να πάρω λάθος αποφάσεις..
Αυτό το διάστημα παραιτούμαι από την δουλειά μου που ήμουν παρά πολλά χρόνια λόγω πολυ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζω εκεί,ζούμε στο πατρικό του συζύγου μου για λίγο καιρό και αυτό με καταπιέζει αρκετα(προσπαθώ λογο της πίεσης που βιώνω εδώ μέσα να λέω δικαιολογίες και να πηγαίνω να μένω στον αδερφό μου είτε μαζί με τον σύζυγο είτε οχι).
Προσπαθώ να βάλω την ζωή μου σε μια τάξη αλλά δυστυχώς η βιαστική προσπάθεια είναι μονομερής και αυτό μου φέρνει απελπισία..
Θέλω οταν τακτοποιηθουμε παλι,να μας ερθει ενα παιδακι για να δώσω ότι στερηθηκα αλλά αυτό μου φαίνεται άπιαστο λόγο του ότι έχω καταλάβει πως μάλλον/μπορεί να έχω κάποια θεματα (δεν έχω ολοκληρώσει τις γυναιλογικες μου εξετασεις).
Πάρα ταύτα ένα θέμα που αντιμετωπίζω πιο έντονα αυτό το διάστημα και με κάνει να νιωθω πιο άχρηστη από ότι ειμαι,είναι ότι οι δικοί του άνθρωποι με αντιμετωπίζουν εξ'αρχής σαν μηδενικό..Δηλαδή δεν με θέλουν γιατί έχω πάρει το οικονομικό τους στήριγμα και γενικότερα το στήριγμα τους,αυτό γίνεται και από ξαδερφια-αδερφια και σε βαθμό να με εκμηδενίσουν σαν σύζυγο του.Θεωρώ πως ποτέ δεν τους δημιούργησα θέμα είτε τους πικρανα..Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιδράσω?Να κάνω κάτι ή να τα δέχομαι?Να απαντάω στο οτιδήποτε ή απλά να απομακρυνθω απο όλα?
Συγνωμη αν σας κουρασα