Διαχείριση άγχους/ Κρίσεις πανικού
Εδώ και 2 χρόνια είμαι άνεργη. Από άγχος προφανώς ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο διαγνώστηκα με χασιμοτο τέλος Αυγούστου. Είχα ταχυκαρδίες τρομερή κούραση και πολλές κρίσεις άγχους που εσείς εδώ τις λέτε κρίσεις πανικού. Για αυτό και έκανα όλες τις εξετάσεις και βρέθηκε το χασιμοτο. Με την θεραπεία και νέες εξετάσεις οι τιμές ήρθαν σε φυσιολογικά όρια αλλά τα συμπτώματα κούραση ταχυπαλμίες και κρίσεις πανικού συνεχίζονται Πήγα δεύτερη φορά σε καρδιολόγο περιμένω μόνο να κάνω προληπτικά μια στεφανιογραφια γιατί βρέθηκε μια κατάσπαση πάνω από το όριο στο τεστ Κοπώσεως. Πήγα και σε Νευρολογία και μου είπε να πιω xanax μισό χάπι το βράδυ για ένα μήνα. Άλλοι μου λένε πως όλα είναι από τον θυρεοειδή και πως να κάνω υπομονή εγώ πάλι νιώθω πως είναι αποτο άγχος. Το οποίο επιδεινώνεται το βράδυ μέσα στον ύπνο.μου. ή όταν κουραστώ παραπάνω με πιάνουν ταχυπαλμίες και αυτό το αίσθημα πως μου κόβεται η ανάσα και θα λιποθυμήσω. Εσείς πως διαχειρίζεστε το άγχος σσς; Αν υπάρχουν άτομα και με χασιμοτο θα με βοηθούσε να ακούσω για ποσό καιρό είχαν αυτά τα συμπτώματα.