Πόνοι ψυχοσωματική? +Λεμφαδένες
Οι πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματος μπορεί να θεωρούνται ψυχοσωματικη? Κάποιες φορές έχω πόνους αριστερά λίγο πιο κάτω από την καρδιά εκεί είναι ο σπλήνας? , μια λίγο πιο κάτω από την μασχάλη στα πλάγια , μια στα πλευρά, στο στομάχι και κάποιες φορές και δεξιά είχα ανοίξει πριν 1 μήνα θέμα για τους λεμφαδένες δεν έχω πάει ακόμα σε γιατρό να τους κοιτάξω αλλά θα πάω εδώ και καιρό έχω 2 λεμφαδένες ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά βασικά στα αριστερά δεν ξέρω εάν είναι λεμφαδένας μοιάζει και πιο πολύ σαν φλέβα αλλά ούτε μεγαλώνουν ούτε μικραίνουν εδώ και 4 μέρες είχα ίωση δυνατό βήχα , φτέρνισμα κλπ κλπ παρατηρησα ότι πριστηκαν και άλλοι λεμφαδενες στην δεξιά μεριά λίγο πιο κάτω από αυτι στον λαιμό και έχω τρελαθεί κατά την ψηλάφηση μοιάζουν σαν να είναι 2 μαζί κολλημένη μπορεί και να είναι και από την ίωση βέβαια γιατί έχω διαβάσει ότι είναι σαν άμυνα του οργανισμού αλλά σήμερα το πρωί ξύπνησα ιδρωμενος και τώρα το μεσημέρι που κοιμηθηκα λίγο πάλι το ίδιο δεν ξέρω εάν φταίει το πάπλωμα αλλά έχω διαβάσει ότι είναι σύμπτωμα λεμφώματος και εάν εκεί που κάποιες φορές νιώθω πόνο κάτω από την καρδιά είναι ο σπλήνας είναι επίσης συμπτώμα.. βέβαια υπάρχουν και τόσες ακόμα λοιμώξεις που μπορεί να έχουν τα ίδια συμπτώματα για αυτό προσπαθώ να είμαι ήρεμος αλλά με το που γκογλαρω κάτι πάντα βγάζει για καρκίνους, είμαι στεναχωρημένος, και θυμωμένος με τον εαυτό μου που έχω καταντήσει έτσι... Αυτά και συγνώμη εάν κούρασα :9