Έχει βρει κανένας σε Γαστροσκόπηση αδενικό πολύποδα στο στομάχι? Το τι σκέφτομαι δε λέγετε. Έχω χρόνια ήπια γαστριτιδα χωρίς οισοφάγιτιδα ή διάφραγματοκηλη
Printable View
Έχει βρει κανένας σε Γαστροσκόπηση αδενικό πολύποδα στο στομάχι? Το τι σκέφτομαι δε λέγετε. Έχω χρόνια ήπια γαστριτιδα χωρίς οισοφάγιτιδα ή διάφραγματοκηλη
Έχει βρεθεί σε κοντινό μου άνθρωπο ,αφαιρέθηκε έγινε βιοψία και όλα καλα!!!
Είναι σύνηθες φαινόμενο ιδίως σε άτομα που κάνουν χρόνια θεραπεία με χάπια για το στομάχι .....
Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα χάπια για το στομάχι προκαλούν πολυποδακια γι αυτό και δεν τα έχουμε για καραμέλες....
Καλησπέρα, για έναν πολύποδα αγχώνεσαι??? εμένα μου αφαίρεσαν 20.....! βέβαια ο ιατρός μου, έμπειρος γαστρεντερολόγος, με το που συνήλθα απο την μέθη της γαστροσκόπησης μου είπε τι μου αφαίρεσαι αλλά με καθησύχασε κιόλας αμεσως, διότι ναι μεν στέλνουν για βιοψία επειδή ετσι πρέπει να γίνει, όμως ήταν σίγουρος οτι δεν θα ήταν τίποτα ανησυχητικό... μου είπε οτι είχαν σχηματιστεί απο μακροχρόνια χρήση χαπιών για παλινδρόμηση.. οπότε, μη αγχώνεσαι...
Ευχαριστώ παιδιά με καθυσυχασατε!!
Επειδη εχω κι εγω γαστριτιδα αλλα ουτε οι γιατροι ουτε τι φαρμακα με βοηθουν, απο περιεργεια, τι παιρνεις;