Ταχυκαρδία με το που ξυπνάω!
Καλημέρα σε όλους. Όπως έχω ξαναγράψει ταλαιπωρουμαι από έκτακτες χρόνια. Τους τελευταίους μήνες έχω πάλι κρίσεις άγχους πολύ έντονες. Χαρακτηριστικά ξυπνάω με φόβο και άγχος. Κάθε μέρα! Εκτός Σαββατοκύριακο που είναι εδώ ο άντρας μου και αισθάνομαι καλύτερα και ασφαλής. Το θέμα λοιπόν είναι ότι κάποιες μέρες ξυπνάω με ταχυκαρδία. 95 παλμοί και σήμερα με 110.Με πιάνει πανικός. Σηκώνομαι και ξεκινάω να ετοιμάσω τα παιδιά πρωινό κλπ και συνερχομαι. Προφανώς απασχολώ το μυαλό μου και το ξεχνάω? Πριν ρωτήσετε να σας πω πως χρόνια με παρακολουθεί καρδιολόγος και η καρδιά είναι μια χαρά. Τις υπερκοιλιακες τις διορθωσαμε με κατάλυση. Όμως ο πανικός δεν φεύγει. Το να ξυπνάς με αυξημένους παλμούς είναι τόσο άσχημο συναίσθημα!! Δεν μπορώ να πιστέψω πως η καρδιά είναι οκ και πως τα κάνει όλα το μυαλό!! Θα τρελαθώ στο τέλος. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά μόνο εδώ νιώθω πως μπορώ να μιλήσω. Οι δικοί μου δεν ξέρουν τίποτα από το ζόρι που τραβάω. Μόνο στον άντρα μου μιλάω αλλά και αυτός έχει κουραστεί να με βλέπει έτσι. Και το ξέρω πως του είναι δύσκολο