Νιώθω αγχωμένη και "καθυστερημένη"
Τις τελευταίες μέρες μου αρέσει κάποιος. Αυτό έχει να συμβεί 4 χρόνια περίπου.
Τον συναντάω σε μια κοινή δραστηριότητα που κάνουμε.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήξερα πως έχει σχέση , τώρα δεν γνωρίζω αν τα έχουν ακόμα.
Όταν με βλέπει χαμογελάει κάπως αλλιωτικα από ότι σε άλλες κοπέλες και τέλευταια με πλησιάζει αμήχανα και όταν μου μιλάει καπως σαν να διστάζει και μου αρέσει πολύ αυτό.
Εννοείται φροντίζω να είμαι πολύ περιποιημένη όταν τον βλέπω και η διαδικασία να ετοιμαστώ για να με δει ωραία μου φέρνει μεγάλη χαρά.
Το πρόβλημα είναι πως ξέρω ότι θα μείνει εκεί, όπως γίνεται συνήθως όταν μου αρέσει κάποιος (αυτό συμβαίνει δύσκολα). Πάντα θα κομπλαρει ή πάντα θα υπάρχει κάποιο εμπόδιο. (4 μου έχουν αρέσει ως τώρα και είμαι 25)
Παράλληλα έχω την κλασική κατάσταση που μιλάω με κάποιον που δεν με τρελαίνει και αυτός το πάει στο σεξ κι εγώ δεν θέλω.
Ένας άλλος τύπος που έβγαινα κάνει πείσματα μέσω ινστα και γενικά τελευταία φερόταν με πολύ κόμπλεξ.
Νομίζω πια πως δεν θα ερωτευτώ ποτέ και δεν θα το ζήσω. Δεν ξέρω πως είναι να έχεις σχέση με κάποιον που έστω σου αρέσει.
Σε όλη μου την εφηβεία δεν είχα καμια εμπειρία και είχα και χάλια φίλες και έτσι έχω στερηθεί αρκετά την καλοπέραση , την αγάπη και τις σχέσεις.
Αυτοπεποίθηση μηδέν και ζήλευα (χωρίς κακία) κάποιες όμορφες κοπέλες που είχαν συνεχώς κάποιον να τις γουστάρει. Τώρα έχω γίνει ισάξια και ανώτερη θα έλεγα από κάποιες.
Μου αρέσει τρελά που με κοιτάνε οι άντρες , άσχετα αν δεν γουστάρω εγώ τους περισσότερους.
Σχέση πραγματική δεν έχω κάνει ποτέ και δεν έχω ολοκληρώσει. Είμαι 25 και νιώθω πως έχω μείνει πίσω.
Με αγχωνει αυτό το θέμα αρκετά. Τις προάλλες συζητούσαμε με μια γνωστή κάτι και έλεγε ότι το να έχεις ερωτική ζωή σε αυτή την ηλικία είναι υγεία.
Δλδ εγώ είμαι αφύσικη? ρώτησα.
Και μου λέει όχι , αλλά μετά δεν θα μπορείς να κάνεις εύκολα σχέση με άνθρωπο.
Με προβληματίζει αρκετά το θέμα.
Δεν ερωτεύομαι καθόλου εύκολα .
Στη δουλειά και όπου πάω γενικά, μόλις αναπτύξω κάποιες γνωριμίες πάντα μα πάντα σε κάποιον θα αρέσω και το βλέπω (δεν ειμαι φαντασιόπληκτη) , αλλά πλέον οι άντρες δεν κάνουν κίνηση.
Και τι θεωρώ πολύ κρίμα να μην έχω δικαίωμα στον έρωτα από τη στιγμή που έχω προσπαθήσει για αυτό.
Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου , απλώς θέλω να βγάλω όλο αυτό το άγχος από μέσα μου.