Χωρισμός λόγω έλλειψης ερωτικής διάθεσης
Καλησπέρα σας,
Έχω δυο χρόνια περίπου σχέση με ένα παιδί, στην αρχή η σχέση μας ξεκίνησε πολύ όμορφα και με αρκετό ερωτικο παιχνίδι είμαστε και οι δυο Βερς( ενεργητικοί/παθητικοί) και όλα κυλούσαν ομαλά δίχως προβλήματα πέρα από κάτι ζήλιες κτλ. Μετά από λίγο καιρό εγώ μπήκα φαντάρος και δεν είχα τόση όρεξη για σεξ λόγω ψυχολογικών που περνάει ένας φαντάρος και όταν θα κάναμε σεξ εγώ θα έκανα ενεργητικό και δε μου έβγαινε τόσο το παθητικό αυτό σιγά σιγά άρχισε να τον ενοχλεί και είναι λογικό γιατί ήθελε να κάνει και εκείνος ενεργητικό αλλά εγώ δε μπορούσα να ανταπεξέλθω με αποτέλεσμα να πέρνει τον κατήφορο και να φτάνουμε σε ένα σημείο που έχουμε να κάνουμε αρκετούς μήνες σεξ και ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα το αντιλαμβανόμασταν αλλά κανένας μας δεν έκανε κίνηση και το ρίχναμε στη δουλειά στο φανταριλικι κτλ. Και τώρα έχουμε φτασει σε ένα σημείο που εγώ θέλω τόσο πολύ να κάνουμε σεξ και να φτιάξουμε τη σχέση μας αλλά εκείνος έχει ξενερώσει και δεν του το βγάζω πια και δυστυχώς πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε ενώ αγαπιόμαστε για να βρει ο καθένας τον εαυτό του. Κανεις μας όμως δε θέλει να χωρίσουμε θελουμε να είμαστε μαζί αλλά να γινόταν κάτι και να μας ερχόταν και στους δυο η επιθυμία για σεξ για να συνεχίσουμε. Τι προτείνετε να κάνω ή να κάνουμε ; Τον θέλω και με θέλει παρά πολύ και ψάχνω να βρω μια λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων