Καλησπέρα σε ολους.Ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον να του φωνάζει ο ψυχολόγος στη συνεδρία...επισκέπτομαι εδώ ένα χρόνο μια ψυχολογο η οποία μπορώ να πω οτι με έχει βοηθήσει αρκετά αλλά σε πολλές συνεδρίες υψώνει τον τονο της φωνής της και κάπως με ξενίζει αλλά και με μπλοκάρει ταυτόχρονα στο να συνεχίσω να μιλάω μετά.Να σημειώσω εδώ οτι έχω μεγαλώσει σε ένα δυσλειτουργικο οικογενειακό περιβάλλον με συνεχεις τσακωμούς,φωνές και γενικότερη κακοποίηση και όταν κάποιος μου φωνάζει γίνεται τρελό trigger, θυμώνω απίστευτα και απλά δεν θέλω να συνεχίσω καν την οποιαδήποτε συζήτηση.Σήμερα λοιπόν ήταν χειρότερα απο κάθε φορά,σε σημειο να κλαίω ασταμάτητα επί 1 ώρα μετά την συνεδρία και να είμαι ένα ράκος.Δεν ξέρω καν αν μπορώ να ξαναπάω.Τι νόημα έχει να φωνάζεις σε έναν άνθρωπο που έρχεται ήδη με τα θέματά του ζητώντας για βοήθεια;Και επειδή πραγματικά είχα σαστίσει και δεν ήξερα τι να πω με αυτή τη συμπεριφορά μου είπε(με υψηλό τόνο φωνής ακόμα) να φύγω αμέσως αν είναι να μην μιλάω και μου έδειξε και την πόρτα.