Δέκατα κ πονοκεφαλος εδώ και πολύ καιρό
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος εδώ,28 ετών, ωστόσο έχω διαβάσει θέματα του φόρουμ στο παρελθόν. Το θέμα που με απασχολεί είναι το εξής.. Τέλη Δεκέμβρη ξεκίνησε πονοκέφαλος-ή καλύτερα, κάτι σαν πίεση στο κεφάλι που μετά από 2-3 μέρες συνδυάστηκε με ελαφριά ναυτία. Παράλληλα, είχα δέκατα 37.2 περίπου. Έκανα αιματολογικές εξετάσεις όπως γενική αίματος, τκε, crp, χοληστερολη και άλλες, μαγνητική εγκεφάλου οι οποίες βγήκαν καλές. Το συμπέρασμα της νευρολόγου για τον πονοκέφαλο ήταν το άγχος. Ευτυχώς, η ναυτία σταμάτησε από τα μέσα Ιανουαρίου όταν βγήκαν τα αποτελ3σματα της μαγνητικης. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν βρέθηκε κάτι παθολογικό με βάση τις εξετάσεις που έκανα συνέχιζα να μαι αγχωμένη επειδή έβλεπα να μην υποχωρεί ο πονοκέφαλος παρά μόνο να είναι πιο ήπιος + με αυτά που διάβαζα στο ιντερνετ τρομαζα πιο πολυ. Για να μην μακρηγορώ, μετά τα μέσα του προηγούμενου μήνα ξεκίνησα να έχω δύσπνοια, ταχυκαρδίες και γενικά να νιώθω μια έντονη κόπωση ακόμη και με περπάτημα λίγων λεπτών. Επίσης, επαναεμφανίστηκαν τα δεκατα τα οποία διήρκησαν σχεδόν 20 ημέρες, μεχρι 37.4. Έκανα ακτινογραφία θώρακος, εξεταση θρεοειδους,καρδιογρσφημα κ τριπλεξ καρδιας. Ουτε εδώ βρεθηκε κάτι. Ο καρδιολογος μου πε οτι περνάω κρίση πανικού κ δεν οφείλεται σε καρδιολκογικο πρόβλημα η δύσπνοια. Εν τέλει, τα δεκατα σταμάτησαν και επί 3 εβδομάδες είχα φυσιολογική θερμοκρασία. Από την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο έχω πάλι 37.4 τα απογεύματα. Ξέχασα να αναφέρω ότι κάνω πλέον φυσικοθεραπεια για τον αυχενα μετά από μαγνητικη που έκανα πρόσφατα κ έδειξε να υπάρχουν κάποια θέματα αν κ οχι σοβαρά. Ωστόσο, ενώ ο ορθοπεδικος μου γραψε να κάνω φυσικοθεραπειες κ αυτος πιο πολυ επεμενε στο θέμα του άγχους, ότι ενδεχομένως αυτο προκαλεί τον πονοκεφαλο. Οι φυσικοθεραπετριες βέβαια που με έχιυν αναλάβει λενε οτι ειναι πέτρα ο αυχενας μου, ότι κάνει ευθειασμο κ οτι αυτη η πίεση που νιώθω στο κεφαλι οφειλεται στον αυχενα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής.. Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς να έχει δεκατα για μεγάλο χρονικό διάστημα κ να μην οφειλόταν σε κάτι παθολογικό αλλά να ήταν ψυχογενη πχ? Για τον πονοκεφαλο οκ, μου έχουν πει οι γιατροι ότι ίσως οφείλεται σε αγχος αλλά και τα δεκατα? Έχω ανησυχήσει με αυτό το θέμα αρκετά γιατί δεν φεύγουν εύκολα..