Originally Posted by
mchrys04
Γειά σας,
Έχω ένα κοριτσάκι 10 μηνών, απο τοτε που γεννήθηκε δεν την αποχωριστικα ποτέ. Σταμάτησα απο την δουλειά για να μείνω σπίτι μαζι της και να της προσφέρω οτι χρειάζεται.
Πέραν από το μεγάλωμα της εχω και ευθύνη για την καθαριότητα του σπιτιου, το σιδέρωμα και το μαγείρεμα, πράγματα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν.
Εχει από τότε που γεννήθηκε η μικρουλα μου να κοιμηθω όλο το βραδυ, ξυπνά τουλάχιστον 2-3 φορες, την θήλαζα αποκλειστικα μέχρι 5,5 μηνων και τωρα εξακολουθω να την θηλάζω όποτε θέλει.
Ειναι πολύ δραστήριο μωρο, κατα την διάρκεια της μέρας κοιμαται 1-1,5 ώρα. Ενω παιζουμε και τραγουδαμε όλη μέρα καμια φορά βγαίνω εκτος εαυτού και της φωνάζω που γκρινιάζει ασταμάτητα.
Μετά νιώθω απίστευτες τύψεις και ενοχές για την πραξη μου.
Προχθές πέρνω μια επιστολή απο το γραφείο ευημερίας οτι βρίζω και φωνάζω επι καθημερινής βάσαως στο παιδι μου. Και η καταγγελία έγινε 31/10/19. Εγω ποτέ δεν έβρισα το παιδί μου. Ναι της φωνάζω κάποτε αλλα όχι επι καθημερινής βάσεως.
Και στις μέρες που έγινε η καταγγελία της φώναξα μια μέρα αλλα ήταν η πρώτη φορά που της ειχα φωνάξει.
Νιώθω τόσο κακιά μαμά. Που κάποια γειτόνισσα θεώρησε πως αξίζω μια τέτοια καταγγελια.
Απλά δεν μπορω να το πιστέψω. Νιώθω χάλια.
Αγάπω πολυ την κορούλα μου, αλλα είμαι και εγω άνθρωπος κουράζομαι, ειμαι αυπνη.
Τι να κάνω για να ειμαι πιο ήρεμη και να μην εχω αυτες τις εκκριξεις;;