Οποιος θελει να μιλησουμε για την ιψδ ας μου στειλει ενα U2U γραφοντας μου το msn του.Εχω αναγκη να μιλησω με ομοιοπαθεις.Το εχω πολυ αναγκη.Ελπιζω το ιδιο και εσεις.
Ευχαριστω
Printable View
Οποιος θελει να μιλησουμε για την ιψδ ας μου στειλει ενα U2U γραφοντας μου το msn του.Εχω αναγκη να μιλησω με ομοιοπαθεις.Το εχω πολυ αναγκη.Ελπιζω το ιδιο και εσεις.
Ευχαριστω
Πιστευω οτι οσο τροφη του δινεις του προβληματος τοσο αυτο θα φουντωνει.Ειναι και κανονας της συμπεριφοριστικης ψυχοθεραπειας.:)
γιατί δεν θέλεις να μας μιλήσεις εδώ για το πρόβλημά σου;
νιώθεις για κάτι άσχημα; αν ναι πιστεύω πως δεν θα έπρεπε αν πάλι όχι γιατί δεν το μοιράζεσαι μαζί μας;
που ξέρεις ίσως βρεθούν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν πραγματικά...:)
[quote]Originally posted by stephanos
Ευχαριστω [/quote προσπαθησα να στειλω U2U για να σου στειλω το msn μου αλλα δεν ξερω γιατι δεν γινεται
προσπαθω να στειλω u2u και δεν γινεται γιατι ??
Στέφανε
γενικά είναι πολύ βοηθητικό για όλους μας να μιλάμε με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και συνήθως είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς.
Όμως, όταν μιλάμε μόνο για συμπτώματα και όχι για λύσεις, τα ανακυκλώνουμε και στο τέλος \"μεταδίδουμε\" τα δικά μας στους άλλους και το αντίστροφο.
Γι\'αυτό καλό είναι όσα άτομα από εδώ μέσα γνωρίζουμε να φροντίζουμε τόσο εμείς όσο και οι άλλοι, η επαφή να μας πάει μπροστά και όχι πίσω...
Καλές συζητήσεις:)