Έχω απελπιστει. .βοηθήστε με
Καλησπέρα. Καταρχάς να πω ότι δεν έχω επισκεφθεί κάποιον ψυχολογο ποτέ ώστε να μου πει τι ψυχικό πρόβλημα έχω γιατί έχω σίγουρα και το αναγνωρίζω ευτυχώς η δυστυχώς. Πέρα από τις κρίσεις πανικου , το υπερβολικο άγχος χωρίς λόγο οι ιδεοψυχαναγκαστικες σκέψεις καθημερινά και συνέχεια να είμαι στην κοσμαρα μου χαμένη στις σκέψεις που με πλημμυριζουν (οι περισσότερες ακυρες χωρίς ουσία) που μου έχουν ρίξει την ψυχολογία μου στα πατώματα με αποτέλεσμα να έχω κλειστει αυστηρα στον εαυτό μου και να αυξανω κατά πολύ τον ύπνο μου για να μπορώ να ηρεμησω αλλιώς ότι και να κάνω δεν γίνεται. Ένα άλλο θέμα που έχω είναι ότι μπορεί να γνωρίσω έναν άνθρωπο (η να τον ξέρω ήδη) και να μου είναι συμπαθης και σε λίγες ώρες η την επόμενη μέρα χωρίς να μου έχει δώσει αφορμή η να έχει κανει κάτι να τον δω και να μην θέλω καν να τον βλέπω να τον βριζω από μέσα μου και πολλές φορές να νιώθω πολύ μίσος χωρίς ΚΑΝΈΝΑΝ λόγο χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Αυτό μου συμβαίνει και στον ίδιο μου τον άντρα . Μπορείται να μου πείτε σας παρακαλώ πολύ αν ξέρετε απο τι διαταραχή Πάσχω για να ξέρω;