Ειμαι σε απογνωση με τον θυροειδη μου
Καλημερα παιδια. Εχω ξανα αναφερθει με τον θυροειδη που εχω προβλημα. Με εχει πιασει ενα τρελος φοβος πρεπει να κανω παρακέντηση καθομαι και σκεφτομαι, σκεφτομαι σκεφτομαι αν κανω και βγει κακο θα με πιασει καμια τρελα και θα πεσω απο καμια βεραντα και εκει που σκεφτομουν λυση δεν υπαρχει γιατι ειμαι κατηγορηματικη εγχειρηση δε κανω. θα μου πειτε ειναι ευκολη επεμβαση αλλα εγω νοσοκομειο δεν μπαινω. Αν το αφησω θα πεθανω και αν το ψαξω με εξετασεις παλι θα πεθανω. Αυτες οι σκεψεις με δημιουργησαν πανικο. Ειχα παρει τηλεφωνο την γιατρο μου και μου εκλεισε ραντεβου βασικα για το τραυλισμα που εχω την ειχα παρει τοτε τηλεφωνο, αλλα επανηλθε στο μυαλο μου και η βιοψια που μου ειχαν πει να κανω. Να σημειωσω οτι εκανε προσφατα βιοψια η μαμα μου στο ποδι της και ημουν σαν ρομποτ στα χαμενα ουτε το φακελο δεν ανοιξα να δω τι γραφει, ειπα θα το δει ο γιατρος τελικα το διαβασε η νοσοκομα του γιατρου και μου ειπε δεν εχει καρκινο η μαμα σου. Αναφερα αυτο το παραδειγμα γιατι οταν θα ρθει η σειρα μου να κανω την εξεταση το λιγοτερο που θα παθω ειναι να λιποθυμησω προτου καν μαθω τα αποτελεσματα. Μηπως να μην κανω την παρακεντηση και απλα να το παρακολουθω?