Γειά σας είχα ξανα δημοσίευση εδω στο φορουμ όμως απο άλλο λογαριασμό .Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την ταχυπαλμία γιατι έχω τρομάξει πολύ.Εχθές εκει που καθόμουν στο κινητό με έπιασε μια ταχυπαλμία και τρόμαξα πολί.Κράτησε για 1 με δύο λεπτά.Ήταν γρήγορος ρυθμός όχι όμως ακανόνιστος και τα λιπά, με έπιασε πανικός. Σηκώθηκα πήγα στην τουαλέτα και προσπάθησα να μετρήσω παλμούς.Ήταν 110 με 120.Τέλος πάντον εκει και εδω προσπαθούσα να ηρεμήσω, βέβαια εκανα χιλιάδες σκέψεις το τι μπορει να είναι.Έχω κάνει εξετάσεις πριν κάτι μήνες ΗΚΔ Και εξετάσεις αίματος.Μου είπε ο γιατρος οτι είναι αγχος.Τέλος πάντον λέω θα είναι απο το energy drink που είπεια .Ήρθε το βράδυ με ξαναέπειασε αυτή η ταχυπαλμία και βέβαια πανικός.Και πέρασε ξαφνικά σε ένα με δύο λεπτα.Ήθελα να τρέξω στο νοσοκομείο φυσικά, αλλα ετσι όπως έχει γίνει με τον κορονοιο που να πάς..Πείτε μου τη γνώμη σας, είναι κάτι ανησυχητικό και θέλει ψάξιμο?Δεν έχω οικογενειακό ιστορικό με καρδιοπάθειες, κανένας ακόμα και μακρινή.. Αλλα παιδια πρώτη φωρα παθένω αυτήν την ξαφνική ταχυπαλμία μου μετα απο λίγο φεύγει.