Σχέση και πρόβλημα αυτόπεποιθησης
Καλησπέρα σας θα ήθελα να πω το πρόβλημα μου έχω σχέση με ένα παιδί περίπου 3,5 χρονια.Γενικα τα πάμε καλά και αγαπιόμαστε βέβαια εγώ έχω κάποια θέματα και ανασφάλειες γενικότερα ζηλεύω πολύ και νιώθω έλλειψη αυτοπεποίθησης.Η αλήθεια είναι ότι και αυτός μου έχει δώσει κάποια πατήματα (πχ κρατούσε επαφές με πρώην το έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ) Γενικά μου κάνει κομπλιμέντα αλλά εγώ αισθάνομαι πάλι άσχημα ευθύνεται βέβαια και το γεγονός ότι από την έναρξης της σχέσης πήρα 15 κιλά κυρίως από ψυχολογικούς λόγους.Τον έχω ρωτήσει αν του αρέσουν άλλες και αυτός μου λέει ότι αν δει καμία ωραια στον δρόμο θα τον τραβήξει και αν είναι πολύ ωραια μπορεί να την σκεφτεί και την επόμενη μέρα εγώ από τότε αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια σε φάση να σκέφτομαι να τον χωρίσω γιατί δεν νιώθω άνετα μαζί του.Δεν ξερω τι ν κάνω ότι και να μου πει το παίρνω πολύ βαριά. Τις προάλλες κοιτούσαμε παλιές φωτογραφίες από ταξίδι και μου λέει ´´πω πω πρέπει να χάσουμε κιλά ήμασταν πιο εμφανίσιμοι τότε´. και πάλι έγινα ράκος.Τι με συμβουλεύετε;είμαι υπερβολική η όντως αυτός με κάνει να νιώθει έτσι;