Παιδιά βοηθεια!! Χτες βραδυ ο πατερας μουβεπαθε βαρυ εγκεφαλικό επεισόδιο ! Απο χτες δν εχω ηρεμησει λεπτο ειμαι διαρκως σε κριση..υπαρζει καποιος να μιλησω εστω κ λιγο..ειμαι μονη μου
Printable View
Παιδιά βοηθεια!! Χτες βραδυ ο πατερας μουβεπαθε βαρυ εγκεφαλικό επεισόδιο ! Απο χτες δν εχω ηρεμησει λεπτο ειμαι διαρκως σε κριση..υπαρζει καποιος να μιλησω εστω κ λιγο..ειμαι μονη μου
Δειξε ψυχραμια ισως να παρεις κ μισο ζαναξ!
Τι θες να συζηρησεις? Θες να μιλήσεις για αυτό που έγινε? Για κατι άλλο που σε χαλαρώνει?
Από τη στιγμή π είσαι μόνη με τα παιφια δε μπορείς να παρεις κάτι... Κάνε όσο κουράγιο μπορείς αυτά είναι τα πιο δυσκολα παρεις βαθιές ανάσες μείνε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους σ κ ήλπιζε για το καλυτερο... Οση ψυχραιμία έχεις τώρα πρεπει να τη βγάλει ς
Λογικό είναι σε τέτοιες καταστάσεις.. Πάρε βαθιές ανάσες.. Είναι στο νοσοκομείο προφανώς ο μπαμπάς σ σε τη κατάσταση είναι σήμερα
Είναι λογικό ειδικά σε αυτή τη κατάσταση ο ζουμε να ανησυχείς αλλά ειλικρινά πρέπει να μείνεις ψυχραιμη σε καταλαβαίνω όπως όλοι απόλυτα με ηρεμία κ σιγά σιγά οι εξετάσεις.. Το ότι μιλάει είναι καλό σημάδι
Το ξερω το περασα κ εγώ κ καταλαβαίνω.. Σκέψου μόνο ότι αυτό μπορείς να κάνεις ήλπιζε για το καλυτερο κ στο ευχομαι κ εγω... Συγκέντρωσου στα παιδια πάρε δυναμη από εκεί κ παρε βαθιές ανάσες... Δώσε κουράγιο στη μαμά σ σε αδέρφια ότι έχεις δώσε κ θαν παρεις κ εσυ κουραγιο
Δυσκολες στιγμές δυναμη κ ότι καλυτερο... Δείξε όση δυναμη κ ψυχραιμία γίνεται σε αυτές τις περιπτωσεις κ ότι σε ζορίζει να το μοιράζεσαι...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Καλή δύναμη!!!
Είναι από τις στιγμές που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά το να οπλίσεις τον εαυτό σου με όση δύναμη μπορείς και να το αντιμετωπίσεις. Καλή δύναμη