Καλησπέρα Θέλω να μιλήσω για μία περίπτωση και να μου πείτε τη γνώμη σας η κολλητή μου μου είχε γνωρίσει μία φίλη της με την οποία αρχήσαμε μετά και κάναμε πολύ παρέα ήταν πολύ καλή κοπέλα Όμορφη έξυπνη μιλούσε όμορφα φιλοσοφικά μία μέρα λοιπόν πήγε η κολλητή μου στο σπίτι της να φάνε Σηκώθηκε η άλλη απο το τραπέζι και μπήκε στο δωμάτιό της πήρε ένα ξυραφάκι και άρχισε να κόβεται σε όλο της το πόδι και Να τρέχουν αίματα τότε φώναξε η κολλητή μου την μαμά της και η μαμά της είπε να την πάνε στον ψυχίατρο της. την πήγανε Λοιπόν με χίλια ζόρια αυτή μπήκε μέσα και άρχισε να λέει Στον ψυχίατρο ότι εγώ είμαι ο Θεός ότι μόνο εγώ μπορώ να τους κάνω καλά όλους μετά έτρεξε και μπήκε μέσα στο Ναό της εκκλησίας και άρχισε να λέει εγώ είμαι ο Θεός πρέπει να με ακούσετε και άρχισε να φωνάζει στην κολλητή μου : μια μέρα θα μου το πληρώσεις αυτό που έκανες θα δεις τι θα σου κάνω .επειδή και καλά η κολλητή μου δέχτηκε να την πάνε στον ψυχίατρο μετά αυτή άρχισε να τρέχει την ψάχνανε η κολλητή μου μαζί με τη μαμά της κοπέλας και τι βρήκαν στο λιμάνι με τα αίματα στα πόδια. Η κοπελα αρχισε να φωνάζει στους περαστικούς βοήθεια θέλουν να μου κάνουν κακό ύστερα την πήρανε και την πήγανε στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί εκεί έμαθα ότι είχε νοσηλευτεί άλλες τρεις φορές και έπαθε όλο αυτό το επεισόδιο επειδή δεν έπαιρνε τα φάρμακά της όταν βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όλοι μας λέγανε πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και να προσέχουμε . .τι είχε αυτή η κοπέλα είχε ψύχωση γιατί ποτέ δεν τις άνοιξα αυτό το θέμα και τώρα έχει εξαφανιστεί ξανά τον τελευταίο χρόνο!