Καλησπερα. Θα ηθελα να μοιραστειτε εδω , πως ξεπερασατε την ψυχωση . Αν θελει καποιος να παραθεση την δικη του ιστορια
Printable View
Καλησπερα. Θα ηθελα να μοιραστειτε εδω , πως ξεπερασατε την ψυχωση . Αν θελει καποιος να παραθεση την δικη του ιστορια
Κανεις ρε παιδια ?
κανεις! εγω παιρνω ολζαμαπινη εδω και 7 χρονια πηρα 30 κιλα χεστα. και μαλλον θα το παιρνω ευ ορου ζωης. δυσκολα κοβετε αυτο το φαρμακο........
H σωστη εκφραση δεν ειναι κοβεται δυσκολα γτ απο αποψη θελησης δεν ειναι τοσο δυσκολο ειδικα οταν κοβεται σταδιακα,αλλα η σωστη εκφραση ειναι δεν κανει να κοπει(τελειως τουλαχιστον οχι) γτ τοτε φερνει αποτομα η σταδιακα αργα η γρηγορα κανονικοτατη σχιζοφρενεια...
με το περασμα του χρονου καταλαγιαζει παντως(λεγοντας χρονο εννοω τουλαχιστον 1,5 δεκαετια...)
εμενα καταλαγιασε στη πενταετια, φυσικα και δεν ξεπερνιεται αν παρω μικροτερη ποσοτητα φαρμακου μετα απο λιγο καιρο ξαναερχονται οι φωνες.....
OΙ ΓΕΡΟΙ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ...ΓΤ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ
Παίρνω ολανζαπινη 20 mg και αριπιπραζολη 20 mg. Μια φορά που τα σταμάτησα, για 3 μήνες ήμουν χωρίς συμπτώματα μετά υποτροπιασα
EΓΩ TA EIXA KOΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΠΡΙΠΑΖΟΛΗ ΔΛΔ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ'' ΕΓΙΝΑ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ Κ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.ΟΚ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΛΔ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Κ ΟΚ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΠΧ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ Π ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ...Κ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 'Η ΑΝΕΚΤΟ...ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ'' ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ Π ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ...Κ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΕΙ...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ Π ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΙΠΡΙΠΑΖΟΛΗ ΤΑ 9 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΠΟΛΥ...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ Κ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΖΩΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ,ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ...