Άγχος με όλη την κατάσταση
Καλημέρα σε όλους και σε όλες
Εδώ και βδομάδες έχω άγχος με όλη την κατάσταση. Είμαι κλεισμένη σπίτι εδώ και 18 ημέρες. Έχω σταματήσει την δουλειά και είμαι σπίτι συνέχεια δεν βγαίνω καθόλου έξω και όλο αυτό με έχει κάνει χειρότερα. Κάνω κακές σκέψεις πχ ότι έχω τον ιό και με λούζει κρύος ιδρώτας. Κοιμάμαι και ξυπνάω δίχως νόημα ότι πότε θα τελειώσει όλο αυτό και ας ήταν ένας εφιάλτης αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Κάθε πρωί με πιάνει ένας βήχας και ξυπνάω με συνάχι που κρατάει για λίγο αλλά όχι ξεροβηχας ή μετά το φαγητό με πιάνει βήχας και λέω κάτι δεν πάει καλά. Είμαι συνέχεια με ένα θερμόμετρο στο χέρι βασικά με δύο να ελέγχω την θερμοκρασία του σώματος μου και γενικά η γεύση μου είναι κάπως αλλοιωμένη εξαρχής ήταν γιατί όταν είχα βγάλει τις αμυγδαλές μου μου ειχαν κάνει την γλώσσα αγνώριστη και από τότε δεν γευομαι έντονα.....και όλα αυτά μου προκαλούν φόβο μήπως έχω κάτι....αλλά πώς να κόλλησα αφού δεν βγαίνω καθόλου έξω από το σπίτι!? Μένω στο ίδιο σπίτι με την σχέση μου που επίσης δεν βγαίνει από το σπίτι άντε ένα σούπερ μάρκετ και αυτό με μάσκα και γάντια. Μου τονίζει συνέχεια ότι όλα είναι στο μυαλό μου είναι ψυχολογικά όλα αυτά και ότι πρέπει να κάνω κουράγιο γιατί δεν ξέρουμε για πόσο άλλο θα είμαστε κλεισμένοι μέσα και πόσο θα κρατήσει όλο αυτό.... Νιώθετε και εσείς έτσι ή μόνο εγω? Έχω αρχίσει και το χάνω? Δεν ξέρω.......