Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ. Παρακολουθώ καιρό όλα τα ποστ και χαίρομαι πραγματικά για την ψυχραιμία πολλών εδώ πέρα μέσα σε όλες τις καταστάσεις. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα με εσάς και στην συνέχεια θα χρειαστώ μια βοήθεια. Γενικά έκανα 2 χρόνια ΓΣ θεραπεία λόγο ΓΑΔ και αρρωστοφοβιας. Όλα ήταν καλά μέχρι που ξεκίνησε ο ιός αυτός. Είμαι άτομο που καθημερινά ήμουν έξω από το πρωί ως το βράδυ με γεμάτο πρόγραμμα. Δεν άντεχα με τίποτα τον εγκλεισμό. Και ξαφνικά τώρα άλλαξε όλο αυτό και είμαι σχεδόν κάθε μέρα μέσα. Ο κορονοιος με τρόμαξε αρκετά και κάθε μέρα όλη μέρα ασχολούμαι με αυτό και το ψάχνω
Το αναλύω και ψάχνω συνέχεια νέα πράγματα δυστυχώς χωρίς να μπορώ να με φρενάρω. Διαβάζω κάποια στιγμή για το άρθρο που ανέφερε την διάρροια σαν σύμπτωμα του ιού καθώς και άλλες γαστρεντερολογικες ενοχλήσεις. 2 μέρες μετά (και 13 μέρες μετά, έως σήμερα) έχω ασταμάτητη διάρροια και πόνο στην κοιλιά. Ώρες ώρες νιώθω και μια ελαφριά δύσπνοια. Και όλο αυτό με έβαλε στο τρυπάνι να αγχωθω ότι έχω κορονοιος (καθώς ψιλοκυκλοφορουσα αυτές τις μέρες). Το τεστ δεν το κάνουν φυσικά καθώς είναι 25 χρόνων και υγιής. Απ' την μια σκέφτομαι ότι ίσως είναι ο στο μυαλό. Από την άλλη, γίνεται όλο αυτό να είναι από το μυαλό μου; Οι πόνοι, η διάρροια; Προσπαθώ να χαλαρώσω και όταν το καταφέρνω τα συμπτώματα είναι ακόμα εκεί. Αυτό με τρομάζει πιο πολύ. Πυρετό δεν έχω κάνει αλλά σε μια πρόσφατη επίσημη έρευνα διάβασα ότι όσοι έχουν θέμα από κορονοιο με γαστρεντερολογικα θέματα μόνο πολλές φορές δεν κάνουν ούτε πυρετό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω έναν ήπιο πονοκοιλο όλη μέρα, διάρροια (μαλακές κενώσεις κυρίως εναλλάξ) και η κοιλιά μου συνέχεια κάνει ήχους. Καμία ιδέα; Κάποιος που να έχει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.