Προσωπικα παλια μου αρεσαν γιατι ηταν αυθορμητοι .
τωρα νομιζω ειναι λιγο στημενο το πραγμα.........
Printable View
Προσωπικα παλια μου αρεσαν γιατι ηταν αυθορμητοι .
τωρα νομιζω ειναι λιγο στημενο το πραγμα.........
Ναι είδα και τα πρώτα δύο επεισόδια του live streaming,εντάξει ο Κανάκης το κρατάει μόνος του,λείπει ο Καλυβάτσης από το team
Ημουν φανατικος και των δυο , αλλ τωρα πλεον ουτε καν το βλεπω , ολο κρυαδες , .........στερεψαν κι αυτοι, η δεν ξερω , παντβως απο φανατικος να γινω τοσο αδιαφοροος δε φταιω εγω , ακομη κι οι γονεις μου που το βλεπανε , ουτε καν μπαινουν στον κοπο να το τσεκαρουν εστω απαξ , και πολυ καλα κανουν .....ηταν ενα παροδικη επιτυχια , με σαφη ημερομηνια ληξεως ......ουτε και τον Κανακη γουσταρω πλεον , εχει αποκτησει υφος , μην πω για τον Σερβετα/ Καλυβτση , κρυοκολοι κι οι δυο τους πλεον ....ο Σερβετας φαινεται καλο παιδι , αλλα ενα αστειο δεν μπορει να πει, ελλειψει χιουμορ .....κριμα , ηταν πολυ καλη εκπομπη .......
το αμαν και το ραδιο αρβυλα ειχαν μια δοση αυθορμητισμου...
τωρα για εμενα ειναι τηλεοπτικα σκουπιδια!
Θα συμφωνησω αγαπητε , εχουν καταντησει τηλεοπτικα σκουπιδια , ομως εγω αναφερομαι στην καλη εποχη τους , καμμια 8αρια-10αρια χρονια πριν , τοτε σε καναν και γελαγες ( εμενα τουλαχιστον ) ....υπηρξαν καλοι, τωρα δεν εχουν λογο υπαρξης ......χασαν χιουμορ , εμπνευση , τα παντα , δεν βλεπονται απλα ......
το δηθεν πηγιαιο χιουμορ στερεψε.........