Originally Posted by
Anemoni1989
Καλησπέρα σε όλους!!! Ίσως είναι λίγο κοινότοπο το όλο θέμα και πιθανότατα να έχει συζητηθεί πολλές φορές, ωστόσο επειδή δεν βρήκα κάτι σχετικό, υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει "παγώσει" τις σχέσεις με τα αδέρφια του, χωρίς να υπάρχει κάποιο "σοβαρό" θέμα, όπως θα ήταν τα κληρονομικά κλπ??
Μ
Πρόσφατα ξεκοψα (για πολλοστή φορά) από την αδερφή μου, αλλά αυτή τη φορά αισθάνομαι πως θα είναι και οριστική, μιας και είπε λόγια τα οποία δεν σκοπεύω να συγχωρήσω ποτέ (και ναι ξέρω πόσο βαρύ ακούγεται όλο αυτό)... Ο προβληματισμός μου γεννήθηκε, γιατί σε συζήτηση με τον πατέρα μου, μου είπε πως είναι ηλιθιος ο λόγος ο συγκεκριμένος και πως δεν θεωρεί σωστό τα αδέρφια να τσακώνονται για κάτι χαζό (οξύμωρο βέβαια, μιας και ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει σχέσεις με τον αδερφό του)..
Για να σας λύσω την απορία, ο λόγος για τον οποίο θίχτηκα (έχουν προηγηθεί πολλά άλλα αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι) ήταν το ότι έθιξε την ικανότητα μου να μεγαλώνω το παιδί μου. Με κατηγόρησε για ένα πρόβλημα υγείας το οποίο εμφανίστηκε και ευτυχώς ξεπεράστηκε, αμφισβήτησε τον τρόπο ανατροφης και γενικά εκτόξευσε και άλλες κατηγορίες τις οποίες στήριξε στην σφαιρα των δικών της υποθέσεων και όχι στηριζόμενη σε επιστημονικά πχ δεδομένα...