Originally Posted by
Deppii
Καλησπέρα! Είμαι 23 χρονών και έχω σχέση εδώ και 3 χρονια . Ήμουν Καλά .Τον τελευταίο καιρό ότι Και να κάνει δεν με γεμιζει. Νιώθω ότι δεν μου δίνει την απαραίτητη προσοχή. Πριν 1 μήνα ενώ κοιμόμασταν μαζί , είδα στο όνειρο μου να φιλάω τον πρώην κολλητό μου . Από τότε άρχισα να τον σκέφτομαι. Και τυχαίνει μετά από μέρες να τον έχω όλη μέρα στη δουλειά. Έτσι άρχισαμε σιγά σιγά να κάνουμε ξανα παρέα ,όπως παλιά. Αυτός έγινε Πολύ διαχυτικος μαζί μου , με προσέχει παρα πολυ , δεν μ αφήνει να κουραστώ , με παίρνει αγκαλιές και αυτές τις μέρες που είμαστε σε καραντίνα μου μαθαίνει να οδηγώ. Εγώ νομίζω ότι τον Θέλω, Αλλά έχει και Αυτός σχέση και εγώ . Προσπάθησα μέσα μου να το σταματησω αλλα μου είναι αδύνατον. Νιώθω άσχημα για τον δικό μου και δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσω ή όχι . Φοβάμαι μήπως την προσοχή που δεν έχω από τον δικό μου ,την βρήκα σε αυτόν και γι αυτό έχω κολλήσει τόσο τις τελευταίες μέρες. (Επίσης , ξερω ότι πιο παλιά Αυτός με ήθελε και γι αυτό απομακρύνθηκαμε ) Πως να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματα μου ? Τι να κάνω?