Quote:
ως γνωστον το τρεχον κοινωνικα αποδεκτο υψος για τους ανδρες ειναι 1,80-85+(μπορει και οχι,ας διαψευθω)
Οι πιο νέες γενιές είναι ψηλότερες από τις προηγούμενες και όντως συναντάς συχνότερα άντρες πάνω από 1.80, ωστόσο αν θυμάμαι καλά ο μέσος όρος στην νεολαία είναι γύρω στο 1.76 για τους άντρες και 1.65 για τις γυναίκες. Όπως καταλαβαίνεις αν αποδεκτό είναι μόνο το 1.80 με 1.85 τότε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μένει στην απέξω με τη δική σου λογική. Άλλο επιθυμητό, άλλο αποδεκτό.
Quote:
βιωνω την απορριψη και τον χλευασμο απο τον περιγυρω(με υποτιμητικα σχολια ανδρων και γυναικων)
Να αλλάξεις περίγυρο αν είναι έτσι όπως τα λες ή να δεις τι κάνεις λάθος και σε χλευάζουν συνεχώς. Δεν μπορεί απλά λόγω ύψους να παίρνει από μόνος του ο άλλος θάρρος και να έρχεται και να σε χλευάζει ή να σε απορρίπτει. Από κάπου αλλού στη στάση σου το παίρνει το θάρρος ή τον ενοχλεί κάτι άλλο και απλά σε χτυπάει στο ευαίσθητο σημείο σου. Η απλά τα παραλές : )
Quote:
εχω ως σκοπο ζωης να εισαχθω σε καποια στρατιωτικη σχολη της χωρας.
.
Δεν μπορεί να είναι σκοπός ζωής η εισαγωγή σε μία σχολή, πόσο μάλλον μία που εκ των πραγμάτων δεν τηρείς ένα από τα βασικά κριτήρια. Δες το πιο ψύχραιμα το πράγμα και να έχεις κάποιες εναλλακτικές στο μυαλό σου. Αν έχεις ένα plan B θα αισθάνεσαι πιο ήρεμος. Κι εγώ μπορεί να θέλω τον Ιούνιο να βγω Miss Fitness αλλά είμαι 100+ κιλά, πως θα γίνει δηλαδή; (Και μην πεις μπορεί να τα χάσεις, είναι η σωματοδομή μου τέτοια που Miss Fitness δεν θα έβγαινα ούτε 40 κιλά λιγότερη. Να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε τις δυνατότητες και τα όριά μας.)
Quote:
ειμαι 1,69 και τηρειται μια αυστηρη προυποθεση οτι οι εισακτεοι πρεπει μα ναι 1,70+
Επειδή είσαι οριακά, ίσως να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο. Ωστόσο να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί επιμένεις σε ένα στόχο που αρχικά φαίνεται χαμένος;
Μήπως κατά βάθος λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης θες να επιβεβαιώσεις στον εαυτό σου, είτε ότι δεν αξίζεις είτε ότι ενώ εσύ προσπαθείς σκληρά είναι όλοι και όλα εναντίον σου; Δεν ξέρω, μπορεί να λέω βλακείες.
Πάντως το μήνυμά σου μου βγάζει πολύ ανασφάλεια και απαισιοδοξία από την πλευρά σου, απευθυνόμενος σε λάθος κατεύθυνση. Ακόμα κι αν υπάρχουν θέματα με τους απέξω, το βασικότερο είναι το μέσα σου. Αυτό πρέπει να κοιτάξεις για να αισθανθείς καλύτερα.