Originally Posted by
Stellapl
Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη για το παρακάτω θέμα που θα παραθέσω και με έχει απασχολήσει.Εχω μια φίλη αρκετά μεγαλύτερη από μένα και ήταν πρώην καθηγήτρια μου στο λύκειο που μου έκανε ιδιαίτερα. Τέλος πάντων από την αρχή είχαμε κολλήσει ταιραιζαμε και περνάμε πολύ ωραία, συζηταμε διαφορά πράγματα και ξέρει τα πάντα για μένα όπως εγώ για εκείνη. Το θέμα είναι ότι σε κάποια θέματα έχουμε διαφορετικές απόψεις, στα πολιτικά κυρίως και δεν συμφωνώ με αυτά που λέει. Δεν έχουμε τσακωθεί για αυτό απλά έχουμε κάνει κουβέντα και τις έξω εξηγήσει ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει και δεν μπορεί να γινεκευει πράγματα.Πολλές φορές νιώθω άβολα γτ δεν ξέρω τι να της πω και δεν θέλω να συνεχίσω μια κουβέντα και να καταλήξουμε να καυγαδισουμε. Απλά με χαλάει που κάποιες φορές έχει αυτές τις απόψεις που ειναι τελείως διαφορετικές από τις δικές μου. Και σκέφτομαι κιόλας ότι είναι 45 χρόνων γυναίκα έχει κάποιες απόψεις, δεν μπορώ εγώ να κάτσω να την ακυρώσω σαν άτομο λόγω αυτού, γιατί όπως είπα είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα και με αγαπάει και την αγαπάω. Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνουμε;