τι γινετε στις περιπτωσεις που σταματιεται αποτομα? εμπειριες...
εχω μεγαλη θεληση να τα κοψω....
Printable View
τι γινετε στις περιπτωσεις που σταματιεται αποτομα? εμπειριες...
εχω μεγαλη θεληση να τα κοψω....
Χωρις οδηγιες απο γιατρο δεν πρεπει να κοψεις τιποτα, αποτομα επισης με τιποτα...
Ρε συ, γιατροι ειμαστε εδω για να σου πουμε; Εξαρταται ποση δοση παιρνεις, την διαρκεια που τα παιρνεις κτλ. Αν θες να εισαι προσεκτικος και ενδιαφερεσαι για την υγεια σου, ρωτα τον γιατρο σου και μην κανεις του κεφαλιου σου. Τα συμπτωματα στερησης μπορει να ειναι απο ηπια εως πολυ βαρια. Αν εχεις θεληση ειναι θετικο. Δεν εχει νοημα να ρωτας τους αλλους. Μιλα με τον γιατρο σου.
τα ξανα πηρα δεν αντεξα... εχω θεληση να αλλαξω την ζωη μου να πεταξω αυτο το κακο που λεγετε ψυχοφαρμακα. αλλα δεν αντεξα τα ξανα πηρα.. δεν μπορουσα να κοιμηθω... καπου διαβασα οτι οι βενζοδιαπινες οταν της σταματησεις μπορει να προκαλεσει μεχρι και επιληψια... για τετοια ειμαστε τωρα...
Πολύ πιθανό να υποτροπιασεις και να εκδηλωθεί ψυχωτικό επεισόδιο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΩΤΗΤΑ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΟΜΑ
Νιωθεις ζαλαδα και τα ποδια σου αδυναμα;
..................
Αν παίρνεις ολανζαπίνη χρειάζεσαι και το ζάναξ;
Παίρνω μικρή ποσότητα αλανζαπίνης αλλά δεν χρειάζομαι το ζάναξ που έπαιρνα πριν 0,5mg καθημερινά, μόνο αν χρειαστεί λόγω ανησυχίας. Κοιμάμαι κανονικά.
Τουλάχιστον κόβεις το ένα από τα δύο που είναι και περισσότερο εθιστικό.
την ολανζαπινη την κοβω σιγα σιγα.. ειναι δηλητηριο αυτο το φαρμακο. εσεις ποση δοση παιρνετε απο αυτο το φαρμακο?
με εχει καταστρεψει αυτο το φαρμακο. με εκανε χοντρο. οι εξετασεις αιματος βγηκαν χαλια. λογω αυτου του φαρμακου. πηγα σε παθολογο παιρνω ενα σωρω βιταμηνες και συμπληρωματα διατροφης για να εξισοροπισω την κατασταση.... ποσο χαλια γαμωτο............
ποιο εθιστικη ειναι η ολανζαπινη...αλλα δεν μπορω τελικα να την κοψω αποτομα . θελει σταδιακα. αυτο που μου δινει δυναμη και το λεω στον εαυτο μου ειναι οτι ειμαι στο κοψιμο αυτου του φαρμακου. απλα το παιρνω γιατι ειμαι βιολογικα εξαρτημενος με αυτο. τωρα ποσο διαστημα θα παρει να το κοψω με την συμβουλη γιατρου δεν ξερω...κανω υπομονη