Έχουμε πρόβλημα ή είναι στο μυαλό μου;
Καλησπέρα σε όλους.
Τους τελευταίους 9 μήνες έχω μια σχέση με κάποιον μεγαλύτερο μου. Έχουμε 12 χρόνια διαφορά, εγώ είμαι 32 κι εκείνος 44.
Η σχέση από τον πρώτο καιρό λειτουργησε κατευθείαν. Περνάμε πολύ ωραία μαζί, σε αυτούς τους μήνες έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα μαζί και το κυριότερο έχω πάρει ότι ακριβώς ήθελα από μια σχέση χωρίς καν να το ζητήσω.
Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα στη ζωή μου ότι όταν είναι γραφτό να είσαι με κάποιον τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους μόνα τους χωρίς να πιέζεις καταστάσεις.
Τον τελευταίο μήνα λόγω της κατάστασης έχω μετακομίσει σπίτι του και έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε τη ζωή μας μαζί.
Το πρόβλημα μου ποιο είναι; Το σεξ αισθάνομαι ότι έχει ελαττωθεί λίγο. Δεν κάναμε ποτέ σεξ καθημερινά. Πρώτα απ'όλα γτ δε βρισκόμασταν καθημερινά. Ο άνθρωπος αυτός κάνει παραπάνω από μια δουλειές και κουράζεται αρκετά.
Συνήθως κάνουμε σεξ 2-3 φορές προς το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα σε συζητήσεις μας ο ίδιος που λέει ότι κουράζεται τόσο πολύ που δε μπορεί να κάνει συνέχεια σεξ και ότι δεν είναι πλέον 20 χρόνων να έχει την ίδια όρεξη.
Το καταλαβαίνω αυτό άλλωστε κι εγώ δε θέλω κάθε μέρα σεξ.
Πριν λίγες μέρες προσπάθησα να του κάνω μια έκπληξη πιο ατμοσφαιρική (μπορείτε να φανταστείτε) και ενώ του άρεσε πάρα πολύ απ'όσο μου είπε και μου έδειξε δεν προχωρήσαμε στην πράξη.
Βέβαια το ίδιο βράδυ πολύ αργότερα αναζήτησε να κάνει σεξ μαζί μου.
Και βέβαια αυτό ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
Δεν υπάρχει πρόβλημα διέγερσης. Διεγείρεται πολύ συχνά.
Το σεξ είναι πολύ καλό.
Έχουν υπάρξει φορές που δεν τελειώνει. Οκ συμβαίνει.
Απλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι μήπως επειδή μένουμε μαζί με έχει απομυθοποιήσει?? Όμως προσπαθώ να είμαι όσο πιο θελκτική μπορώ και πάντα περιποιημένη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε με έχει δει και σε κακές στιγμές.
Η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει. Είναι υπέροχος σύντροφος σε όλα του.
Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό μου??