Originally Posted by
Sister76
Η αδελφή μου αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα 20 χρόνια τώρα είναι 48 ετών. Έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε Δρομοκαΐτειο και Δαφνί προσπαθούμε να την έχουμε σπίτι όσο γίνετε δηλαδή μένει με την μητέρα μου. Δυστυχώς δείχνει μεγάλο φόβο να λάβει φαρμακευτική αγωγή και δεν έχουμε μπορέσει να την κάνουμε να πάρει τα φάρμακα που της λένε οι ιατροί. Έχει εξάρσεις που φωνάζει ξαφνικά ή μιλάει στην τηλεόραση τώρα τελευταία, τους τελευταίους μήνες δηλαδή για πρώτη φορά απέκτησε φοβία με το φαγητό και έχασε 20 κιλά και δεν κοιμάται μόνο παραμιλάει συνεχώς. Έχει επικοινωνία μαζί μας και ώρας που είναι νορμαλ αλλά φαίνεται λες και απλός το καταστείλει ενώ υποβόσκουν οι σκέψεις.
Δύστυχος έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο και έπρεπε να την πάμε στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη εκούσια. Στο Δαφνί.
Τις πρώτες μέρες μας λένε της έχουν δώσει φάρμακα και κοιμάται. Έχω μεγάλη άνησηχια για το πως είναι η κατάσταση εκεί μιας και δεν μπορούμε να ήμαστε μαζί της δεν επιτρέπετε.
Έτσι ζήτω γνωρίζει κανείς από τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να μου πεις πως είναι τα πράγματα και ποιες διαδικασίες ακολουθούν.
Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο.
Ευχαριστώ !