Quote:
Originally posted by Thorp
Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum.
Πριν από λίγες μέρες το ανακάλυψα και ομολογώ ότι με έχετε συντροφεψει και ηρεμήσει αρκετες φορές. Πάσχω και εγώ από διαταραχές πανικού έδω και 8 μήνες. Νωρίτερα είχα και εγώ κάποιες προειδοποιήσεις χωρις όμως να τις αξιολογήσω. Το καλοκαίρι όμως ήρθε η χαριστική βολή. Ξύπνημα έντρομος το βράδυ με έντονη ταχυκαρδία και αισθηση τρέλας. Η μητέρα μου δεν μπόρεσε να με ηρεμήσει με τίποτα. Έτσι ακολούθησα την γνωστή σε αυτές τις περιπτωσεις επίσκεψη στα επειγοντα όπου όλα βγήκαν καθαρά.
Συνεχισα όμως τις εξετάσεις και κυρίως της καρδιάς (υπέρηχο, τριπλεξ, τεστ κοπώσεως, θυροειδή, υπέρηχο θυροειδούς) όλα τέλεια. Τοτε αρχισα να αξιολογώ λιγο την αίσθηση του πανικού και απευθύνθηκα σε ψυχολόγο. Μου έδωσε τα xanax τα οποία ελάχιστα χρησιμοποιώ και μόνο σε καταστάσεις πολύ δύσκολες.
Κάνω ψυχανάλυση σχεδόν κάθε εβδομάδα και μπορω να πώ ότι βελτιώνομαι.
Με ταλαιπωρούν βέβαια τα απότομα ξυπνήματα στον βραδινό ύπνο πάντα στην πρωτη ώρα ύπνου. Αλήθεια σας συμβαίνουν και εσάς? Με ταλαιπωρεί η απομάκρυνση απο τα οικεία και ο φόβος της απομόνωσης. Δύναμη παιδιά. έχω αρχίσει να το καταβάλλω. Του καταφέρνω καίρια χτυπήματα. Κάποιες φορες με καταβάλλει αυτο αλλά ξέρω πως θα το νικήσω. Θετική σκέψη και δύναμη απο όλους μας. Να ξέρετε πως με συγκινεί κάθε δική σας μαρτυρία και παίρνω δύναμη από όλες τις θετικές σας εξελίξεις.