Χρόνια πολλά παιδιά Χρηστός Ανέστη με υγεία και δύναμη να ξεπεράσουμε ο καθένας αυτά που κουβαλάει μέσα του!στο διαταυτα ειμαι 38 χρονών και θεωρώ ότι μέχρι τώρα στη ζωή μου λειτουργούσα εντελώς ρομποτικά.προσπαθουσα πάντα να κάνω πράγματα που στο μυαλό μου θεωρούσα ότι είναι ειδανικα και όταν τα έκανα πάντα μετά κάτι μου έφταιγε και στο τέλος νευριαζονουν και τα παρατούσα.να αναφέρω εδώ ότι ήμουν άτομο από μικροσ πολύ ευαίσθητος και ντροπαλός. Και στην πρώτη δυσκολία εκλαιγα.να φανταστείτε στο δημοτικό μου λύθηκε το κορδόνι και δεν ήξερα τι να κάνω και εκλαιγα(που το θυμήθηκα αυτό τωρα)δεν εξεφραζα την γνώμη μου σκεπτόμενος την κριτική των άλλων που δεν ήξερα πως θα αντιμετωπίσω σκεπτομενοσ ότι είναι κακο να δείξεις τα νεύρα σου (οπότε και δεν έλεγα αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή και το κουβαλούσα)και η οποία κριτική πολλές φορές με έριχνε τελειωσ ψυχολογικά και μπορεί να ασχολιομουν μόνο με αυτό επί μέρες.εν ολιγεισ αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι ένας άνθρωπος χωρίς φίλους ανυπαντροσ γιατι στο πρώτο αρνητικό σχόλιο έβγαζα επιθετικότητα και νεύρα σαν άμυνα θεωρώ και πλέον δεν μπορώ να ασχοληθώ με κανέναν γιατί όλοι μου φαινονται κακοί άνθρωποι ενώ νομίζω συμβαίνει το αντίθετο.ενα άλλο που έχω είναι ότι αν έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον κατά κάποιο τρόπο σπάει κάτι μέσα μου και ξενερώνω και δεν θέλω ασχοληθώ άλλο γιατί στο τέλος μπορεί να πω πολύ άσχημα πράγματα και αυτό μετά με διαλύει ακόμα χειρότερα γιατί δεν έχω τρόπο επανασυνδεσησ.και σ όλα αυτά ήρθαν και άλλα ψυχοσωματικά έντονη νευρικότητα οταν ήμουν με παρέα με αποτέλεσμα αιφιδρωση στισ μασχάλες απότομη εναλλαγή στη διάθεση και σιγά σιγά απόμακρυνση από όλους και από όλα.παρατησα το βόλλευ που ήταν κάτι που με ευχαριστούσε (γιατί και κει έπρεπε να διαχειριστεισ προβλήματα)και τώρα σκέφτομαι να παρατήσω και τα μελίσσια τα οποία είχα τρελή αδυναμία.ενα άλλο νομίζω πως στο μυαλό μου τα φτιάχνω όλα ιδανικά και όταν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που προκύπτουν και δεν υπάρχει κάτι στην ζωή που να είναι τέλειο και χωρισ προβλήματα δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπισω αυτό με αγχωνει μετά έρχονται νεύρα και επιθετικοτητσ και θέλω να τα παρατήσω όπως έκανα με όλα στη ζωή μου.παρατησα σπουδεσ πήγα στρατό μόνιμος έφυγα πήγα σε σούπερ μάρκετ έφυγα και τώρα μου χέι καρφωθεί στο μυαλό ότι και με τα μελίσσια δεν γίνεται τίποτα και τζάμπα κοποσ και δεν κάνω για αυτό το επάγγελμα και όλο τέτοιες σκεψεισ.οτι και να κάνω ψάχνω την επιβεβαίωση απο άλλους και πλέον δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε τιποτα και απορώ πως βλέπω ανθρώπους να με απλά πράγματα να χαίρονται και γω να μην μπορώ να χαρώ με τιποτα.πηγα σε κάνα δυο ψυχιάτρους εδώ και δύο χρόνια και την μία μου λέγανε έχω διπολική διαταραχή την άλλη κατάθλιψη έχω πάρει διάφορα σκευάσματα και αποτέλεσμα δεν είδα και τα παρατησα.απλα τώρα που και που κουμπωνω κάνα ζαναξ μπασ και ηρεμήσω αλλά και αυτά πλεον δεν με πιάνουν.συγνωμη αν κούρασα αλλά σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και ηθελα να πω κάπου τον πόνο μου