Πιστεύετε ότι έχετε αποτύχει στην ζωή σας
Γεια σας πιστεύετε ότι έχετε αποτύχει στη ζωή σας πώς τα καταφέρατε και τα βγάλαμε πέρα; εμένα μου τ εμένα μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλες οι επιλογές μου είχα λάθος πάντα φοβόμουνα τους ανθρώπους που με μπορώ να πετύχει ένα πολλά αλλά στις κοπέλες δεν τα πήγαινα καλά. και έτσι βρεθήκαμε μία που ήταν photo χρόνια πιο μεγάλη από μένα και έφυγαν 10 χρόνια από τη ζωή μου αέρα βρέθηκα με μία άλλη για λίγο χρονικό διάστημα και με έβλεπε σαν φίλο. και η άλλη στο τέλος με τα ψυχολογικά της και αυτά μας έκανε να τρέχουμε στους γιατρούς και στους ουρολόγους. Φοβάμαι γενικά τους γιατρούς επιχειρήσεις και τα φάρμακα .μπορεί να μην βγάλετε άκρη αλλά .σας πολλά Έχω φτάσει σε μία ηλικία που αναπολώ το παρελθόν αλλάξω πράγματα να μην είχα κανει. κάνω σε ποια στιγμή στη ζωή μου όταν φτάσεις σε σημείο να μην μπορείς να συμβουλευτείς κάποιον, είναι γιατί ο δικός σου άνθρωπος πήγε εκεί που πάνε όλος ο κόσμος και δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει. να τον συμβουλευτείς για την ακρίβεια κιόλας για τα κάνεις μόνος σου για όλα αυτά που κάνεις ,και φτάνει σε σημείο αμφιβάλεις για όλα αυτά που κάνεις αν τα έκανε σωστά αν τα διόρθωνε και προσπαθούν να σε επιβάλλουν αυτοί τη σκέψη του Σ ως ορθή και η δική σου . Πώς τα καταφέρνετε φτάνοντας στο Αμήν άχρηστες οι άχρηστοι νιώθετε σαν άνθρωποι που έχετε Αποτυχία στη ζωή σας και κατηγορεί δεν το ξέρω στο κεφάλι ενώ έβλεπε πράγματα Αμάντα δεν τα έβλεπε τους κινδύνους και από την αγαθότητα του δεν τα έπαιρνε σοβαρά και θα σας πω μία ιστορία κάποτε που είχα μία κοπέλα που ήταν πιο μεγάλη από μένα Μου είπε η πολύ χαζός είσαι η πολύ καλός είναι πολύ βλάκας πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να μιλάει και να τα λέει χωρίς να κρύβει κάτι και λέω αν τα έκρυβα όλα αυτά θα μου καλύτερος . Πολλές φορές νιώθω ότι δεν τα έχω καταφέρει ότι έχω αποτύχει σε πολλούς τομείς της ζωής μου Εντάξει Δόξα σοι ο Θεός έχω μία δουλειά δεν λέω ..
Παλαιότερα λέει Μιχάλης αν διάγνωση καταπληκτικά καταθλιπτικά λέει κατάθλιψη σε αποδρομή κάτι τέτοιο Adele καταθλιπτικά λέει φαινόμενα σε αποστροφή κάπως έτσι ήτανε . Δυσκολεύομαι να κάνω πράγματα νομίζω ότι θα αποτύχω ότι θα με κρίνουν θα με κατακρίνουν και δεν με απορρίψουν όπως παλαιότερα που με απέρριπταν. Προσπαθώ να γυρίζω συνέχεια το μυαλό μου στο παρελθόν μήπως και αλλάξουμε τα πράγματα να αποφύγω το παρόν που τα έχω κάνει σκατά Έτσι νιώθω σαν να τα έχω κάνει σκατά