Originally Posted by
deneimaikala
Πόσο όμορφη θα ητανε η ζωή μου αν ήμουν (αναισθητη) με οληη την σημασία της λεξης, χωρίς υπερβολές. Να μην ενιώθα ΤΊΠΟΤΑ να μην ενιωθα ούτε αγάπη, ούτε τύψεις και οτιδήποτε συνδέεται με συναίσθημα. Σιχαθηκα να έχω συναισθήματα και στο τέλος να μένω μόνη μου, να νοιάζομαι για τον κάθε έναν, ακόμα και αν είναι άγνωστος, να παλεύω καθημερινα με τα συναισθήματα μου τις σκέψεις, να τους βάζω όλους πάνω από τον εαυτό μου, να σκέφτομαι πρώτα αυτούς, πως θα τους βοηθήσω πως θα τους κάνω χαρούμενους, να προσέχω την κάθε κίνηση η λέξη μου μήπως πληγώσω κάποιον άθελά μου. Να έχω κάνει τον εαυτό μου ένα πολυμηχανημα για τους άλλους. Όμως ποτέ κανείς ρε γ*μ*το δεν έχει έρθει ποτέ να με ρωτήσει αν είμαι καλά, αν έχω ανάγκη και εγώ από κάτι, από ένα χάδι μια αγκαλιά. Μόνο στις χαρές με αγαπάνε. Κανενας δεν ξέρει τι κρύβω μέσα μου..τι αγώνα κάνω για τον εαυτό μου μην μπορωντας να σταματήσω αυτό το συνήθειο και να σκεφτώ έστω και για 2 λεπτά εμένα, το πως να είμαι εγώ καλά, αφού κανένας δεν νοιάζεται. Αμαρτία μου φυσικά που θεωρώ το να ημουν "αναισθητη" θα μου πρόσφερε ευτυχία όμως έτσι ειναι, και το εννοώ με όλη μου την ψυχή! Βαρέθηκα αυτόν τον κόσμο τα βαρέθηκα όλα... είμαι τόσο μικρή και νιώθω ότι έχω γερασει πλέον....