Πώς θεραπεύεσαι μετά από όλα αυτά;
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Έζησα για χρόνια μια εφιαλτική ζωή ...όπου καθημερινά με κακοποιουσε ο σύντροφός μου...σωματικά λεκτικά...μην ρωτάτε γιατί έμεινα ,όχι δεν έχω μαζοχιστικες τάσεις....στην αρχή έδειξε ένα αγγελικό πρόσωπο....ωραίος άντρας ωραίοι τρόποι εγώ θεά στα μάτια του...μέσα σε λίγους μηνες άλλος άνθρωπος ...με απομονωσε από τα πάντα ...με ζήλευε όσο δεν πάει....και όχι γιατί έδινα δικαιώματα ....αλλά για το παρελθόν μου ...δεν ήθελε να έχω παρελθόν ...εκείνος είχε κάνει τα τριπλάσια από μένα....και εγώ ήμουν το τίποτα δίπλα του....έχασα τα πάντα ....δεν είχα που να μιλήσω ...να απευθυνθώ ....μόνο η μητέρα του με υποστήριζε και έμπαινε μπροστά....
Έφτασα στο σημείο αφού μιλούσα με τους οικείους του να μου λένε πως λεγε του αυτό που θέλει να πηγαίνει παρακάτω.....έλα που πήγε πολύ παρακάτω και αυτός πάταγε πάνω μου για να νιώθει καλά....μέχρι που μια μέρα έρχεται και μου λέει δεν μπορώ άλλο προσπάθησα πολύ αλλά φταις εσύ ....δεν μίλησα....έκλαψα και έφυγα....δεν ξανά επικοινώνησα ποτέ....και ανεβάζει διάφορα πράγματα για μένα....ότι φταίω εγώ ...όπως και σε όλους παίζει το θύμα....είναι απίστευτο....έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Νάρκισσου ...για αυτό και μπήκα στο θέμα....το Έληξα ήρεμα γιατί όσες φορές είχα φύγει με απειλούσε ...με έβριζε ...με κακολογουσε...ενώ τώρα φάνηκε ότι με αφήνει αυτός....βασικά με άφησε αυτός....αλλά εγώ το δούλευα μήνες πριν....με το να έχω γίνει πλέον αντιδραστική με το να έχω βρει δουλειά κοντά στο σπίτι των γονιών μου.... γνωρίζοντας ήδη που θα μείνω μετά το χωρισμό για να μη γυρίσω στους γονείς..μια γυναίκα ξέρει....απλά όταν αγαπήσει το χάνει λίγο....
Το πρόβλημα είναι πως έχασα την αυτοπεποίθηση,το γέλιο μου,τον εαυτό μου,τους φίλους,την αξιοπρέπεια μου!
Πώς θα τα βρω όλα αυτά....δεν γίνεται να πληρώνω ψυχολόγους....