Quote:
Originally posted by chrysa
Καλησπερα σε ολους!ειμαι μια μαμα τελειως ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ με τον εαυτο μου. εχω ενα κοριτσακι 9 μηνων το οποιο κυριολεκτικα το μεγαλωνω μονη μου, διοτι ο αντρας μου δουλευει σχεδον 12 ωρες και δεν εχω καμια βοηθεια απο κανενα μιας και δεν ειμαι απο Αθηυνα και δεν γνωριζω και κανενα απο εδω. οι συγκιριες με εφεραν δυστηχως. ετσι ειμαι ολοι την ημερα με το παιδι κλεισμενη μεσα στο σπιτι αντε να βγω για ψωνια και αυτο ειναι ολο.ουτε ανθρωπο να μιλησω δεν εχω. καθως το παιδι μεγαλωνει και αρχιζει τωρα να θελει να περπατησει να ειανι γενικοτερα πιο κινητικο και εχει και το προβλημα με τα δοντια με αποτελεσμα να εχει τρελλες διαταραχες στον υπνο και πολυ γκρινια την ημερα. ετσι και εγω δεν ξεκουραζομαι αρκετα δεν μπορω ουτε τον εαυτο μου να προσεξω με αποτελεσμα να μην μπορω να ελεγξω τα νευρα μου και γενικοτερα τις κρισεις μου. εχθες τρομαξα εγω με τον εαυτο μου!
ο αντρας μου δουλευε βραδυ και ημουν μονη με το μωρο. μετα απο ολοημερη γκρινια κοιμηθηκε 22,30 και ξυπνησε 23,00 προσπαθουσα να την ξανακοιμησω ομως ματαια.με επισε κριση υστεριας φωναζα στο μωρο,εκλαιγα δεν ηξερα τι να κανω,αυτο με εβλεπε και γελουσε το κακομοιρο ωσπου την κοιμησα στο καροτσι και μολις τολμησα να την βαλω στην κουνια ξαναξυπναει θολωσα δεν μου εχει ξανασυμβει!την αρπαξα και την πεταξα πανω στο καροτσι δυνατα το μωρο σαστισε να με κοιταει να ουρλιαζω και να κλαιω!μολις καταλαβα τι ειχα κανει την παιρνω αγκαλια και πλάνταξα στο κλαμα. παραλιγο να κανω κακο στο παιδι μου. και αν παθαινε κατι απο το τρανταγμα? αν χτυπουσε το κεφαλι της στο σιδερο του καροτσιου? Θεε μου τι κανω ? πια εμαι? δεν με αναγνωριζω!!!δεν ειμαι εγω αυτη. και η ψυχολογια του παιδιου? του τραυματισα την ψυχουλα του? τι μανα ειμαι εγω αναρωτιεμαι απο εχθες το βραδυ! Ο Θεος μου εκανε ενα τετοιο δωρο και εγω τι κανω γι\'αυτο?πως συμπεριφερομαι? γιατι δεν μπορω να ελεγξω τα νευρα μου? ειμαι κουρασμενη πολυ και σωματικα και ψυχολογικα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια τι να κανω βοηθηστε με!!!
Χρυσα