Originally Posted by
anastasia9779
Νιώθω αβοήθητη. Μόνη. Πολλά βράδια ουρλιάζω καλύπτοντας το στόμα μου με μαξιλάρι. Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα.
Συχνά εύχομαι να 'χα το θάρρος να φύγω για να μη δημιουργώ πόνο στους γύρω μου.
Δειλή τόσο που πλέον ούτε να αυτοτραυματιστω δεν τολμώ
Είμαι 23 χρονών, έχω περάσει 6 χειρουργεία, το πιο πρόσφατο πριν μια 5ετια . Δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Ωστόσο το θέμα που έχω είναι αντιμετωπισιμο εκτός Ελλάδας. Οι απόψεις διίστανται και δεν ξέρω πότε θα ναι το επόμενο χειρουργείο. Που και που πονάω έντονα. Πιστεύω πως όλο αυτό όσο με ωρίμασε άλλο τόσο με διέλυσε ψυχολογικά. Δε ξέρω αν φταίει αυτό που ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση μου και με ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα. Δε ξέρω αν φταίει το ότι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύτηκα να μοιραστώ κάθε πτυχή μου, αδιαφορεί εδώ και πολύ καιρό για την ύπαρξη μου, τη στιγμή που τρέμω για το αν είναι καλά και δεν παύω να τον σκεφτόμαι καθημερινά . Δεν αγαπώ τον εαυτό μου. Αυτό το ξέρω. Μα τι να κάνω; Νιώθω χαμένη, μου λείπει η αγκαλιά που με ηρεμούσε, μου λείπει να φέρομαι με ευγένεια σε όσους έχουν πραγματικά αξία. Φοβάμαι να εμπιστευτώ, να πλησιάσω άλλον. Νιώθω απελπιστικά μόνη ενώ ταυτόχρονα με πιάνω να το απολαμβάνω κάποιες στιγμές. Ειμαι δυστυχισμένη και δε ξέρω πραγματικά το λόγο.